2777
2789
عنوان

به نظرتون این بی بی چک مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه میگم مثبته چون من یک سال و خورده ای منتظر بودم مرتبم مدیگور استفاده میکردم هیچوقت خط یا هاله نن ...

کی تست مبزدید ؟

قدیم درست بود یکی دو ساله میبینم هاله الکی میندازه 

تو پست ها بچه ها میزنن

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
اگه خودت میگی زیر ۵ دقیقه هاله انداخته حامله ای ولی من خطی توی این بی بی چک ندیدم 💐

توی عکس خیلی پیدا نیست 

چرا زیر ۵ دقیقه خط داشت 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
هنوز خیسه همون اولم همین شکلی بود اره مدیکوره

به نظرم مثبته 

از من وقتی خیس بود آنقدر مشخص نبود 

چند وقته اقدامی

ما جلوگیری داریم 

ولی چون عقل انداختم و حالت پریود میاد و می‌ره شک کردم