2777
2789

سلام دوستان 

إن شاالله سال دیگه کنکور انسانی دارم

موندم چطور برنامه ریزی کنم واسه کتابا 

بچه کوچیکم دارم وقتم همیشه ازاد نیست اما نمیدونم چرا یه نفر بهم میگه تو موفق میشی 

لطقکفا واسه برنامه ریزی کمکم کنین 

چطور کتابا رو تموم کنم 31سالمه

و چندین سال از درس و... دور بودم و هیچی دیگه یادم نیست 

چطور بخونم ک هم تموم بشن کتابا هم تست کارکنم و هم تثبیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافیه شروع کنی از خوندن یه کتاب .منم ۳۲سالمه تازه مخام بخونم 

اخه 

کتابها به هم مربوطن عربی هفتم تا دوازدهم 

وریاضی دهم تا دوازدهم و... چطوری خوندن خییلی مهمه 

اگه برنامه ریزی رایگان میخوای توی اینستاگرام پیج رگا کنکور برنامه هفتگی گذاشته من که تجربی ام بنظرم خوبه حالا از انسانیا رو نمی دونم برو تو پیجش یکم پست های پایین تر بری گذاشته  موفق باشی❤️

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
نه میخوام همزمان دوازدهم رو هم امتحان بدم لیسانس حسابداری از رشته ریاضیفیزیک دارم 

اها پس تویی که اصلا در مورد انسانی چیزی نمی دونی روش مطالعه و... بهتره مشاور بگیری و اینکه بنظرم قلم چی شرکت کنی خوب باشه 

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
بله دقیقا☺️🌹

با توجه ب برداشته شدن محدودیت سنی میخای شرکت کنی؟؟!

من خودم مشاور کنکورم

همسرمم قراره کنکور انسانی بده برای فرهنگیان؟

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  
اها پس تویی که اصلا در مورد انسانی چیزی نمی دونی روش مطالعه و... بهتره مشاور بگیری و اینکه بنظرم قلم ...

ممنونم ازهمتون ک واسه کمک کردن بهم وقت ارزشمند تون رو میذارین ممنونم ازتون واقعا

با توجه ب برداشته شدن محدودیت سنی میخای شرکت کنی؟؟! من خودم مشاور کنکورم همسرمم قراره کنکور انسانی ...

اوهوم دقیقا 

خیلی دوست دارم فرهنگیان رو اصلا حقوق کم و... واسم مهم نیست 

ممنونم ازهمتون ک واسه کمک کردن بهم وقت ارزشمند تون رو میذارین ممنونم ازتون واقعا

موندم ک چطور و از کجا شروع کنم 

چطوری بخونم چون متاهل و مادر 3تا بچه هستم