2777
2789
عنوان

فراری از پسره فامیل😑

172 بازدید | 6 پست

بچه ها من یه پسر دایی دارم که هم سنیم 

بعد ما داخل فامیلمون نوه های دختر و‌پسر  به هم نزدیک نیستن و در حد سلام و عیلکه 

خلاصه این پسر داییه من از همون بچگی مدام به من ابراز علاقه میکنه و من به شدتتتت از اخلاق و رفتارش بدم میاد و میدونم اگه قرار باشه بااون ازدواج کنم بدبخت میشم😑 

از وقتی ام که آزاد شده مدام با دخترا می‌گرده و خانوادشم با اینکه این چیزارو بد میدونن از رابطه هاش خبر دارن😐 

ولی با اینکه تو رابطس مدام ابراز علاقه میکنه و میخواد سره حرف و باز کنه 😖 

از طرفی ام فامیل همش منه بدبخت و بچسبونن به اون 

چکارش کنم؟!😕

بنظر من اگه بزرگترا حرفشو وسط کشیدن

بپیچون . یا برو یه جای دیگه یا تظاهر کن کسی باهات تماس گرفته یا کار واجب داری 

اگه پسر داییت خودش پیس پیس میکرد خودتو بزن نشنیدن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اگه بزرگترا حرفشو وسط کشیدن بپیچون . یا برو یه جای دیگه یا تظاهر کن کسی باهات تماس گرفته یا ...

آخه اصلا سن ازدواجم نیست من

به نظرم باید یه جوری بد جوابشو نو بدم روشون نشه باز تکرار کنن

غیر مستقیم میگه عوضی😐  میترسم بهش بگم الکی بگه فاز برندار منظورم یه چیز دیگه بود

عجب زرنگیه😐 همون بی محلی کن

اگه تو جمع چیزی گفتن یجوری اخم کن یا یچیزی بگو بفهمن خوشت نمیاد یا به مامانت بگو 

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
آخه اصلا سن ازدواجم نیست من به نظرم باید یه جوری بد جوابشو نو بدم روشون نشه باز تکرار کنن

تا وقتی شما نخوای چیزی نمیشه که .

اگه دیدی بارها تکرار میکنن تذکر بده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."