2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی منم عاشق گربه ام مخصوصا کوچولو اما شوهرم از حیوانات بدش میاد حتی نمیزاره ی فنچ و قناری بخرم☹️☹️☹️☹️

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من گربه دارم ولی نمیاد بغلم 😂دوست ندارن 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

من عاشق گربه هستم...

و اینقدر که عاشقشم دلم نمیخواد داشته باشمش!

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
من عاشق گربه هستم... و اینقدر که عاشقشم دلم نمیخواد داشته باشمش!

ینی چی 🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
من گربه دارم ولی نمیاد بغلم 😂دوست ندارن 

نگهداریش سخته؟؟؟کجا ج ی ش میکنن پی پی میکنن خونه کثیف نمیشه؟؟؟موهاشون نمیریزه؟؟؟من عاشق گربم اما شوهرم ازاین چیزاش بدش میاد نمیزاره بیارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون