2777
2789
ما ی دوست خانوادگی داریم ک اصالتا عراقی هستن زمان صدام ب ایران مهاجرت کردن 3 سال پیش به عراق برگشتن
پیشانی ار ز داغ گناهی سیه شود / بهتر ز داغ مهر نماز از سر ریا / نام خدا نبردن از آن به که زیر لب / بهر فریب خلق بگوئی خدا خدا
اگه اونا از این کارشون پشیمون بودن چرا مدال افتخار به اون شخص دادن و اگه الان پشیمونن چرا عذر خواهی نمیکنن؟ در مورد حمایت از کودک کشان چی؟ سیاه پوستای مملکتشونو میکشن و ککشون هم نمیگزه چی؟ زندان هایی دارن که تازه صداش داره درمیاد چی؟!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونها از حکومت صدام مینالیدن . درسته نیروهای آمریکایی لا حسن نیت ب عراق نرفتن اما بین بد و بدتر مسلما صدام گزینه بدتر بوده شما درباره قضیه سوءقصد در دُجیل حتما مطالعه کن متوجه میشی دوران حکومت صدام به مردم خیلی خوش نمیگذشته
پیشانی ار ز داغ گناهی سیه شود / بهتر ز داغ مهر نماز از سر ریا / نام خدا نبردن از آن به که زیر لب / بهر فریب خلق بگوئی خدا خدا
تو هرکشوری نژاد پرست هست رفتار خود ما نسبت ب افغان ها مسلما هر کشوری مشکلاتی داره اما ایران مشکلات ریشه اییه بسیاری داره
انتقاد یا افشاگری؟!!!؟!! طبق بررسی این کارشناسا رویه اقتصادی آمریکا اشتباه و به زودی باعث سقوط اقتصادش میشه..، آمریکا اگه قدرت جلوگیری داشت که اینا بخوان انتقاد کنن بدهیش رو درست میکرد که سال به سال افزایش چند تریلیون دلاری پیدا نکنه!!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
بله اونام از کار خودشون پشیمون نشدن و مدال افتخار ب اون شخص دادن اما من بازهم تکرار میکنم حرفای من حول دولت الان این کشوره
من نگفتم از صدام راضی بودن، اما قتل و غارت آمریکایی ها خیلی بیشتر بوده! ما افغانی ها رو به هربهانه ای میکشیم؟ یا داریم مهمون داری میکنیم ازشون!؟!
منبع اطلاعاتت رو میشه بگی؟ آمریکا بزرگ‌ترین اقتصاد را در میان کشورهای جهان دارد. شاید خبر شما مربوط ب بحران مالی آمریکا در سال 2007 باشه
محدثهآنلاین پست ها : 819 عضویت:1393/10/25 1394/4/20 - 10:34 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل خب پس چرا عذرخواهی نمیکنن و پشیمون نیستن؟!
منبع http://www.economist.com/content/global_debt_clock کشورهای رنگ قرمز اقتصادشون پاشیده درواقع..! نه تنها پشیمون نیستن، رویه سابق رو دارن توی ظلماشون..!
کلاه گذاشتن سرخودمونه اگه بخواییم حساب این آمریکا رو از آمریکای 20-30.. سال پیش جداکنیم، چون عملا همون رویه رو دارن..!
دلواپسان ایران منزوی رو فقط در جهت منافع شخصی خودشون نظیر : واردات احتکار ثروت رانت خواری میخان اونا نگران ایران و اینده ایران نیستن نگران ثروت خودشونن اینکه امریکا پشنهاد توافق داده به ایران نشانه لطف بوده وگرنه میتونست بحال خودش رهاش کنه و تحریما رو بدتر کنه همین اقتصاد داغون مارو داغونتر کنه کشورای پیشرفته اروپایی هم مطیع امریکان و یقین دارن امریکا قدرت اول نظامی- اقتصادی- علمی و صنعتی دنیاس اصلا اگه امریکا بد بود چرا دانشجویان ارشد و دکترای ما دارن خودشون رو میکشن که اونجا اپلای بگیرن !
زن که تو باشی .... مَرد بودن لذت دارد!