2777
2789

سلام،. بچه من 4 ماهشه، چند وقته خوب شیر نمیخوره، دو پیمانه بزور میخوره، قبلا بهتر میخورد. رفلاکسی هم هست ببااک arمیدم انگار  حساسیت داره چون پوستش دونه های قرمز میزنه، پپتی بدم هم میاره بالا. بنظر شما چیکار کنم؟ 

چه شیر خشکی وزن دهی بهتری میده؟ 

چرا سر خود شیر خشک عوض میکنی روده بچه تو نابود میکنی ببر تخت نظر دکتر خودش سریع تشخیص میده‌ چه شیرخشکی مناسبشه ، من تحت نظر دکتر شیر خشک مناسب بچمو پیدا کردم ، آلرژی داشت الانم ۱ سال و ۱۰ ماهشه هنوزم همونو میخوره خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرتون خوب شد؟؟

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

نه متاسفانه 9 ماه پیش فوت کرد، چطور مگه؟ 

خدا رحمت کنه بابای منم درگیره سرطانه 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

سلام خوبین میشه درخاستمو قبول کنید

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)