2777
2789
عنوان

صاحبکارم زنگ زد گفت هرکاری خواستی انجام میدم دوباره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 41 پست
نه متاهل 

به هیچ عنوان سر اون کار برنگرد حتی اگه گشنه و تشه موندی برات بدجور دردسر میشه ممکنه حرف و حدیثا پشت سرت اونقدر زیاد بشه که به گوش همسرت برسونن اون موقع دعوای شوهرت و اون بابا به دادگاه و شکایت و .... میکشه اونی که رسوا میشه شما میشی 

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه
حتما برای صاحب کارت ثابت شده ای،وترجیع میده با آدمهای بی حاشیه ک جو محیط کاری مسموم نمیکنن کار کنه ، ...

بنظرم خیلی مسخرس بری به صاحاب کارت بگی این دو نفر برای من غیافع گرفتن بندازتشون بیرون بنظرم این خواسته شاخ بازی در بیاره اونا هم جوابشو دادن

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم بخاطری که به اونا دستور میده به من نمیده اونهم از این ناراحت شدن البته ناگفته نماند قبل ازاینکه قیافه بگیره ینفرشون رفته پشت سرم به صاحبکار گفت که من تو کارش دخالت کردم اون پشت منو گرفته واسه همین برام قیافه گرفته

نه عزیزم بخاطری که به اونا دستور میده به من نمیده اونهم از این ناراحت شدن البته ناگفته نماند قبل ازا ...

خب حتما کردی و شاخ بازی دروردی و‌ با اونا مثل حمال رفتار کرده

نه اصلا خیلی دوستانه رفتار داشتم حتی اجازه دستور دادن هم بهشون داشتم اما انجام ندادم

بنظرم موضوع فقط همین نیست و اینکار رو کردی اما نمیخوای بهش اعتراف کنی و بنظرم موضوع فقط همین نیست

ما سرو سری نداریم باهم عین همکاریم

فرقی نداره سرو سری نداری باید بیشتر بترسی چون اش نتورده دهان سوخته میشی و نقل مجلس یه عده قضاوت ک میشی به نفع خودته توجهش روت نباشه

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه
بعدم اونایی اونجا کار میکنن قبل ازاینکه بخوان استخدام بشن خودم قبولشون کردم 

هیچوقت از صاحاب کار زن باز و دختر باز خوشم نیومده و نمیاد

بنظرم خیلی مسخرس بری به صاحاب کارت بگی این دو نفر برای من غیافع گرفتن بندازتشون بیرون بنظرم این خواس ...

فرض بر اینکه حدس و نظر تو درست باشه و این خانم رفته گفته 

وقتی صاحب کارش بعداز چند سال اینقدر قبولش داره ک بش گفته برگرد ، پس تو مدت نبودش دست جدیدها برای کارفرما رو شده