2777
2789
عنوان

از پنیک خسته شدم 😥

118 بازدید | 8 پست

اسفند ۱۴۰۰ اولین تجربم بود بر اثر استرس شدید و بعد اون شروع شد چند وقت پیش کارم ب بیمارستان کشید الانم دارم خودمو کنترل میکنم ولی داغونم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو کودکی و نوجوانی نداشتی؟

نه حدود دو ساله .. خانوادمم خسته کردم هی نصف شب میرم بیدارشون میکنم  تنها باشم خونه صد بار زنگ میزنم برگردین 😭

هر وقت داره میاد سراغت بگو سری قبل هیچی نشد این دفعه هم هیچی نمیشه این فقط یه تلقین من هیچیم نیس

در ضمن هرچقدر ازش فرارکنی بیشتر دنبالت میاد سعی کن خودت کنترلش کنی با قدرت ذهن اگه بتونی دیگه سراغت نمیاد 

قران بخون صوتی بزار بخونه ورزش و پیاده روی هر روز ایشالله که خوب میشی برای منم دعا کن🌱

هر وقت داره میاد سراغت بگو سری قبل هیچی نشد این دفعه هم هیچی نمیشه این فقط یه تلقین من هیچیم نیس در ...

مرسی تو هم برا من دعا کن ♥️

چه حالاتی  داری؟من دارم و حالت غش و مرگ بهم دست میده

اول دلشوره و ترس از اینک الان ی بلایی سرم میاد بعدش تنگی نفس اگر کنترل نشه بدنم بی حس میشه  و تکون نمیخوره دیگ اون مرحله میرم زیر سرم و اکسیژن