2777
2789
عنوان

به نظرتون این بی بی چک‌مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 96 پست
سلام  بنظرتون جواب این بی بی چک چیه!؟؟؟ از همون لحظه اول اینجوری شد 😒

این چی ؟

به نظرت مثبت هست 

مال دو دقیقه اول هست

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره نظر خودمم همینه  اما ی بی بی چک دیگه زدم اون ی خط خیلی خیلی کمرنگ انداخت بعد چند دقیقه&nbs ...

عکس اونو بفرست ببینم 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
نمی‌دونم تو عکس مشخص میشه برای شما یا نه  چون کیفیت میاد پایین

به نظر یه چیزی پیداست 

دو روز دیگه دوباره تکرار کن

اره من هاله رو میبینم  چند روز گذشته از پری!؟

دو روز 

ولی چون جلوگیری داریم فکرشو نمیکنم درست باشه

البته جلوگیریمون طبیعیه 

ولی من خیلی دلم بچه میخواد   

دو روز  ولی چون جلوگیری داریم فکرشو نمیکنم درست باشه البته جلوگیریمون طبیعیه  ولی من خی ...

بی بی چک ها که خطا خیلی داره ، منم الان چون نوبت لیزر دارم حساس شدم. منم جلوگیری طبیعی دارم  

ولی خب  اگه طاقت میاری دو سه روز دیگه دوباره تکرار کن 

هاله بی بی چک منم مثل مال شماست . چه داستانیه این خط های کمرنگ 😣

بی بی چک ها که خطا خیلی داره ، منم الان چون نوبت لیزر دارم حساس شدم. منم جلوگیری طبیعی دارم   ...

انشاءالله فردا یا پس فردا نشدم میزنم دوباره 

بی بی چک ها که خطا خیلی داره ، منم الان چون نوبت لیزر دارم حساس شدم. منم جلوگیری طبیعی دارم   ...

واقعا 

کیفیت قبل ندارن

بیبی چک مدیکور هاله الکی میندازه من اقدامم این برج ۳تا مدیکور زدم هرسه هاله داشت پریود شدم روژان بنظرم دقیق تراز همشونه 

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
من امروز صبح دوباره زدم بعد شاید نیم ساعت دیدم هاله انداخته باز 😒

پر رنگ تر از دیروز نشده ؟

شما عقب انداختین؟

بیبی چک مدیکور هاله الکی میندازه من اقدامم این برج ۳تا مدیکور زدم هرسه هاله داشت پریود شدم روژان بنظ ...

مدیکور قبلا خیلی عالی بود 

اصلا خطا نداشت 

الان نمیشه بهش اعتماد کرد