2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا

34 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست اینجا یه کمکی بهم کنه واقعا نیاز دارم من به تازگی به فکر این افتادم که آنلاین شاپ بزنم. دانشجوام و بابام از کار افتادس همش پاره وقت سعی میکنم کار کنم  کلا مجبورم خرجی تحصیل و خرج خانوادمو یجوری بدم دیشب جرقه آنلاین شاپ خورد ب ذهنم ولی بلد نیستم چیکار کنم اولش ینی میدونم نیاز به فالوور و سرمایه و تبلیغات داره فق مشکل من اینه که نمیدونم کالای مورد نیازمو از کجا تهیه کنم یا مثلا اگ کالایی اینجا نبود ک بخوام وارداتی باشه چطور اقدام کنم خیلی ب کمکتون نیاز دارم فک کنید منم مث شمام بی تجربه بی سابقه هیچی بارم نی هرجا فک کنید تحقیق کردم ولی جواب درستی نگرفتم خواهش میکنم ازتون کمکم کنید یا حدااقل اگ کسی تجربشو داره بهم بگه

خیلیا درصد میگیرن یعنی جنس بقیه رو میفروشن خودشون درصد میگیرن اول باید پیجتو ببری بالا

ینی منظورتون اینه که از پیجای دیگه خرید میکنن بعد به مبلغ بالاتر میدن؟واسه پست کردن باید چیکار کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی منظورتون اینه که از پیجای دیگه خرید میکنن بعد به مبلغ بالاتر میدن؟واسه پست کردن باید چیکار کنیم؟

نه ببین یکی تولیدی مانتو داره به فرض تو پیج میزنی تبلیغ می کنی مشتری سفارش می ده آدرس رو میگیری به تولیدی میدی خودشون ارسال می کنن یه درصدی هم به تو میدن

نه ببین یکی تولیدی مانتو داره به فرض تو پیج میزنی تبلیغ می کنی مشتری سفارش می ده آدرس رو میگیری به ت ...

اها🥲
فق اگ بخوام خودم اینکارو کنم چی؟🥲
میخوام روی پای خودم وایسم🥲
برای شروع حتی نمیدونم چیکار کنم🥲
بلفرض من میخوام لوازم تحریر و یسری لوازمای کیپاپی بفروشم نمیدونم چطور تهیه اشون کنم مشکل من فقط تهیه وسایله که از کجا بیارم حالا تبلیغات و سرمایه رو  میتونم جور کنم هرجور بشه

اها🥲 فق اگ بخوام خودم اینکارو کنم چی؟🥲 میخوام روی پای خودم وایسم🥲 برای شروع حتی نمیدونم چیکار کنم ...

اونم باز باید عمده بخری بیاری خونه با قیمت بالاتر بفروشی

یا اینکه خودت بلد باشی یه چیزی درست کنی،حتی میتونی کیک خونگی درست کنی بفروشی 

یا بعضی کارگاه های خیاطی آموزش میدن به طرف تقریبا دو سه ماه مجانی براشون در عوض آموزش کار می کنه بعد تا آخر استخدام میشه اونجا

کلا مثلا میخوای مانتو بفروشی رفتی مسافرت یا حتی شهر خودتون بپرس که از کجا میارن جنساشونو،تو اینستا و روبیکا هم بزن هشتک عمده بعد ببین چجوریه و اینکه حتما چک کن که اگه عمده میخری اول کم بخر که کیفیت رو بسنجی

تو یوتیوب و اینستا هم آموزش های بالا بردن پیج رو ببینین

بعضیا این کار رو میکننن که اول پیجشون رو به دوستا و آشناها نشون میدم عضو می کنن که به نظر من بعد اگه شکست بخوری حرف درمیارن و این کار رو نکن

بعضیا تو گروه ها و نی نی سایت لینک میفرستن از طریق تبادل و اینا هم پیجت بالا می‌ره 

اونم باز باید عمده بخری بیاری خونه با قیمت بالاتر بفروشی یا اینکه خودت بلد باشی یه چیزی درست کنی،حت ...

واییی خیلی ممنونم ازتون لطف بزرگی کردین بهم خدا به زندگیتون برکت بده❤❤