2777
2789

بچه ها من ۳ ساله ازدواج کردم تا الان همه مواد اولیه ی فریزری رو به جز گوشت و مرغ خانواده همسرم و مامان و بابام خودم برام حاضر میکردن ولی الان یه مدته که میخوام خودم آماده کنم ولی بلد نیستم مثلا نمیدونم تو چه فصلی چی فریز کنم ؟ مثلا لوبیا سبز واسه لوبیا پلو رو کی باید خرید و فریز کرد یا سبزی واسه قورمه ...شما چیا فریز می‌کنید؟ اگه حوصله داری راهنماییم کن دوست جونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا و بامیه الان بخر سرخ کن نمک کن فریز کن 

سبزی خورشتی همیشه هست،، هروقت تموم کردی میتونی بگیری !

ذرت مکزیکی بگیر تیکه یا دون دون کن برای سالاد یا توی مرغ 

نخود فرنگی میتونی فریز کنی ،

من هویج و فلفل و اینا هم فریزمیکنم برای اینکه آماده داشته باشم ،،،وگرنه همیشه هست 

سبزی سرخ شده  سبزی کوکویی سیر سرت شده  پیاز سرخ شده  بادمجون کبابی شده اینا باشع ...

اینا رو کی فریز میکنی ؟ یعنی زمان خاصی داره هر چیزی یا اینکه هروقت تموم شه دوباره فریز می‌کنید؟

سبزی قرمه. سبزی کوکو، سبزی خورشت کرفس، سبزی سوپ و آش

گوشت خورشتی، آبگوشتی، چرخکرده

مرغ

ماهی

گردو اسیاب شده برای فسنجون

رب انار

انار دون شده برای مرغ ناردون

لوبیا سبز، نخودسبز، باقالی 

آلبالو

فلفل دلمه (مقدار کم)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

انواع سبزی لوبیا سبز 

نخود لوبیا پخته 

بامیه 

آلبالو

سیر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ