الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار های زیادیه، اما مطمئن هستم کلی حرف که بخاطر احترام به خیلی نگفتم میگم، هرچقدر پول داشتم بر میدارم میرم شهر های دیگه ایران رو ببینم. اما قبلش دوچرخه میخریدم با کیسه خواب تا مسافرت راحتی داشته باشم کشورای دیگه رو میگشتم
تو دریا شنا میکردم،هرمدلی دلم خواست لباس میپوشم به خیلی جاها سر میزدم. آخرین کارم هم اینه که سخت ترین کار زندگیم بکنم.
🍃زندگی معلوم نمیکنه که کی تو پیمونه عمرت سر رسیده پس زندگی کن🐚🕯️⏳
حس مادرشدن بهترین حس خداروشکر میکردم تجربش کردم ولی نگران اینده بچم بدون خودم میشدم😔... حداقل صورت بچمو میدیدم، کلی بغلش میکردم، بوسش میکردم، بعد مدن من بچم چکار میکرد؟ کی بهش شیرمیداد؟ کی موهاشو میبست؟ کی لباسش تنش میکرد؟ کی حمام و دسشویی میبردش؟ کی وقتی تب میکرد تا صبح بالا سرش مینشست😭کی وقتی زمین میخورد دستشو میگرفت و بوسش میکرد و بغلش میکرد میگفت مامانی چیزی نیست؟ کی وقتی شیطونی میکرد باهاش بازی میکرد؟ بچم کیو تو جمع مامان صدا میزد؟ کی برای بچم لاک میزد؟ وقتی راه میرفت کی دستشو میگرفت؟ وقتی مدرسه رفت کی ذوق میکرد و دعا میکرد برای دیدن روز دانشگاه رفتنش و..
بغضم گرفت.
هرچند میدونم اگه منم نباشم همسرم خیلی حواسش میبود
دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤