2777
2789
عنوان

اگه فقط یک تا دو سال زنده میموندی، چیکار میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار های زیادیه، اما مطمئن هستم کلی حرف که بخاطر احترام به خیلی نگفتم میگم، هرچقدر پول داشتم  بر میدارم میرم شهر های دیگه ایران رو ببینم. اما قبلش دوچرخه میخریدم با کیسه خواب تا مسافرت راحتی داشته باشم کشورای دیگه رو میگشتم 

تو دریا شنا میکردم،هرمدلی دلم خواست لباس میپوشم به خیلی جاها سر میزدم. آخرین کارم هم اینه که سخت ترین کار زندگیم بکنم. 

🍃زندگی معلوم نمیکنه که کی تو پیمونه عمرت سر رسیده پس زندگی کن🐚🕯️⏳

من اون دو سال رو دوست داشتم تو یه جای خوش آب و هوا مثل شمال زندگی کنم و هر هفته سوار پاراگلایدر بشم ( حتی یه بار هم سوار نشدم) 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
کار های زیادیه، اما مطمئن هستم کلی حرف که بخاطر احترام به خیلی نگفتم میگم، هرچقدر پول داشتم  بر ...

واییی آبجیم هم دقیقا همین رو گفت یه دوچرخه خوب بخره و سفر با دوچرخه رو شروع کنه 😁

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

دوسال دیگه 

باردارم

حس مادرشدن بهترین حس خداروشکر میکردم تجربش کردم ولی نگران اینده بچم بدون خودم میشدم😔... حداقل صورت بچمو میدیدم، کلی بغلش میکردم، بوسش میکردم،  بعد مدن من بچم چکار میکرد؟ کی بهش شیرمیداد؟ کی موهاشو میبست؟ کی لباسش تنش میکرد؟ کی حمام و دسشویی میبردش؟ کی وقتی تب میکرد تا صبح بالا سرش مینشست😭کی وقتی زمین میخورد دستشو میگرفت و بوسش میکرد و بغلش میکرد میگفت مامانی چیزی نیست؟ کی وقتی شیطونی میکرد باهاش بازی میکرد؟ بچم کیو تو جمع مامان صدا میزد؟ کی برای بچم لاک میزد؟ وقتی راه میرفت کی دستشو میگرفت؟ وقتی مدرسه رفت کی ذوق میکرد و دعا میکرد برای دیدن روز دانشگاه رفتنش و.. 

بغضم گرفت. 

هرچند میدونم اگه منم نباشم همسرم خیلی حواسش میبود

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

تمام کارای بدمو جبران میکردم، بعدم به بچه هام یاد میدادم چطوری بعد از من زندگی کنن، قوی باشن و غصه نخورن چون زندگی واسه اونا هنوز جریان داره

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

هرچی داشتم میفروختم

یه کشتی هست، کروز، دور دنیا رو تو سه سال میگردونت

چند تا بلیط میگرفتم و با عزیزانم سوار میشدم

من سال آخر رو از دست میدادم ولی کیفیت اون دو سال قد ۳۰ سال کارمندیه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم