2777
2789
عنوان

با همسایه بی شعور چکار میکنید؟

469 بازدید | 34 پست

ما یه همسایه بی شعور داریم که نمیدونیم واقعا باید چی کار کنیم.عین الاغ درو میکوبن. بهشون گفتیم از لجشون بدتر کردن. ما خیلی مراعات کردیم بازم فایده نداشت. بعدشم این روش امتحان کردیم مه اونا هر موقع درو کوبیدن ما هم کوبیدیم شاید بفهمن. در نهایت پر رویی بعد این دوباره درو باز میکنن میکوبن. شما بودید چی کار میکردید؟

در خودتون داغون میشه که

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی باهاشون لج نمی کردم چون آدم نیستن

اگه مستاجرن به صاحبخونه بگین دیگه باهاشون تمدید نکنه

اگه مالک هستن شما برید از این ساختمون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
میگفتم الاغ محکم نکوبی یه وقت دمت گیر میکنه دم درد میگیریا

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

هیچی دورم پر از همسایه نفهمه دارم کنار میام یکی یسره از پنجره در حال تماشای حیاطه یکی صدای بچش یسره تو خونس مثل بخش زایمان. بغلیا وقتایی که بچها ارومن زنو مرده باهم دعوان وقتی خودشون ارومن بچها. دونفرم هستن یکیش ساعت ۴ صب ماشین بزرگ داره روشن میکنه ۲ ساعت ول میکنه میره  یکی ساعت ۵ صب ی پیکان داره روشن میکنه گاز میده در کل گفتم اینارو که بفهمی در کوبیدن چیزی نیست

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
در خودتون داغون میشه که

والا دیگه میگیم شاید اینجوری متوجه بشن. خیلی مزاحتمها هم داشتن و بهشون تذکر دادیم بخاطر خودشونم که شده رعایت میکنن مثلا تو راهرو کتک کاری میکردن ما تپش قلب میگرفتیم  ولی این یدونه رو انگار نقطه ضعف گرفتن

هیچی یدونه گاو اش روبرومونه 

ساعت سه نصف شب اقاعه میاد با سنگ میزنه به در آهنی خونه اش تا زن بچش در براش باز کنند 

کار هر شب اش 

والا نه تنها جرات نداریم هیچی  بهش بگیم بلکه بهمون پریده مبادا پرده ها خونتون باز ببینم شر میشم  لات آسمون جل 

میگه اکه پرده هاتون باز باشه یعنی دارید خونه کن نکاه میکنید 

میترسه دختراش کسی نگاه کنه 

حالا یه مدت پیش همین دختر کوچولوش از دوست پسر حامله بود باباش عین چی با چوب میزدش و تا حتی کشوندش تو کوچه جلو همه میگفت بگوپدر این توله تو شکم ات کیه ج ن ...