2777
2789
عنوان

برنامه مانکن🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙂

137 بازدید | 6 پست

میگم اگر هدف این باشه مثلا ۲۰ آذر به وزن دلخواهمون برسیم اگر همون قدر کالری که گفته در طول روز مصرف کنیم یعنی تا اون موقع میرسیم واقعا  ؟؟ بعد اگر ورزش هم کنیم  سقف کالری مصرفی بیشتر میشه ولی همون قدر که اول گفت کالری مصرف کنیم زودتر لاغر می کنیم؟

کسی هست از این برنامه نتیجه گرفته باشه؟🙂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تقلب نکنی اره واقعا میرسی بهش  من زیره داشتم البته

عالیهههه  یه سوال زیره چیه😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ببین حدودی هفته ای یک کیلو کم میکنی ۱۰۰۰تا۱۲۰۰بخور 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ببین حدودی هفته ای یک کیلو کم میکنی ۱۰۰۰تا۱۲۰۰بخور 

❤❤