2777
2789

خدایا به بزرگیت قسم میدم هزار بار جونمو بگیر ولی منو با بچم امتحان نکن.خیلی سخته بچه سه ماهم دومین باره بستریه با این همه آنتی بیوتیک esrش پایین نمیاد.دکترا خودشون موندن دیگه.خواهش میکنم برای حل مشکل پسرم دعا کنید.تو شهر غریب بستریه هیشکی نیست دردش دعوا نمیشه خودم دارم از غمش آب میشم.گفتن احتمالا مشکل خونه ونمونه مغز استخوان بگیرن.با سرما خوردگی وتب خفیف بردیم بیمارستان آزمایش التهاب نشون میده ولی پایین نمیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی  ب حق علی اصغر ک زود خوب بشه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

نکنه سینوزیت داره،گفتی ترشح پشت حلق داره احتمالش هست که سینوزیت باشه ،من که آدم بالغ بودم چندسال پیش سینوسهام عفونت کرد تبم قطع نمیشد و حدود ۳ ماه هم بیماریم طول کشید 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
نکنه سینوزیت داره،گفتی ترشح پشت حلق داره احتمالش هست که سینوزیت باشه ،من که آدم بالغ بودم چندسال پیش ...

سینوسهاشم باشه باید به این همه آنتی بیوتیک جواب بده دیگه