2821
2789

خیلی تو مشکلم زندگیمون داره از هم میپاشه 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوره بقره و سوره طلاق بخون انشالله حل میشه

کل قرانم بخونم انگار ن انگار رفتم به امام را التماس کردم به امام حسین التماس کردم انگار ن انگار 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

عزیزم خیلی خیلی خیلی دیدم با دعا یه چیزی موقتا خوب شده و بعد طرف ضربه ی بدتری خورده.پای این چیزارو به زندگیت باز نکن.توکل کن به خدا و صبر داشته باش.

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزهی بی

اگه میگید دعانویس خوب نیس بهم یه عالم دینی معرفی کنید توروخدا که نفسش حق باشه 

کاری به درست و غلط ندارم 

ولی بر خلاف قانون اینجاست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

م نت یکی گرفتم جون تو اختلاف و جداییم 

بعد اون دو هفتع گذشت 

شوهرم پیگیر ماجرا شد و با واسطع حرف زد 

در حال بیان اختلافات ههسیم تا ببینم چی میشه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
کل قرانم بخونم انگار ن انگار رفتم به امام را التماس کردم به امام حسین التماس کردم انگار ن انگار  ...

درست میشه نا امید نشو سوره بقره رو زیاد بخون سوتی هم بزار شمع روشن کن عالی همه انرژی های منفی رو جمع میکنه میبره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز