2777
2789
عنوان

درمان فوری گلو درد خیلی خیلی مهم

14043 بازدید | 11 پست

یه جلسه کاری خیلی مهم دارم فردا از امروزم گلو دردم شروع شده رفتم دکتر پنی سیلین زد هنوز خوب نشده آبلیمو عسلم خوردم سیرم خوردم آب نمکم قرقره کرده حتی ورم گلوم کم نشده چه برسه به دردش 🙄 چی کار کنم خیلی خیلی سریع خوب بشه ؟! حداقل بهتر بشه بتونم راحت فردا حرف بزنم الان انقدر میسوزه دلم میخواد گلومو از بدنم جدا کنم 😂 تولوخدا جواب بدید 😁

چقدر طول میکشه پنی سیلین اثر کنه اصن ؟! از صبح ساعت ۱۰ ونیم حدودا زدم هنوز خوب نشده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر روتارین بگیر از داروخونه گیاهیه دمنوش آویشنم خوبه

روتارین داریم یه ساشه ریختم تو آب جوش خوردم ولی دریغ از ذره‌ای بهتر شدن 

قبلا پنی سیلین که میزنم فوری تا از درمانگاه میومدم بیرون گلوم آروم شده بود نمیدونم این بار چرا اینجوریه 

من امروز سه روزه که افتادم توخونه بدترشدم بهترنشدم با گلودردشروع شدابریزش بینی وسردرد هم ادامه اش

حالا من با سردرد شروع شد کشید به آبریزش بینی شدید یه جوری که اصلا بند نمیومد امروزم گلو درد شدید 🙄 بیرونم اصلا نرفتم از اعضای خانواده گرفتم ولی اونا انقدر شدید نبودن 

گلو دردم خوب شه با بقیش کنار میام 

زنجبیل تازه نداریم ولی پودر زنجبیل داریم تاثیر داره ؟! 

آره پودرش بهتره چایی دم کن بریز داخل قوری بعد بخور من فقط با همین روش گلو دردم خوب میشه 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
حالا من با سردرد شروع شد کشید به آبریزش بینی شدید یه جوری که اصلا بند نمیومد امروزم گلو درد شدید 🙄 ...

من چایی بااویشن دم کردم خوردم بهترشدم 

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
من چایی بااویشن دم کردم خوردم بهترشدم 

دیگه انقدر خوردما فعلا یه گوشه نشستم ببینم چی‌ میشه 😁

اگه بهتر شدم فردا میام بهت نتیجه رو میگم عزیزم 

امیدوارم زودتر سرش کنده شه کلا خوب‌ شیم انقدر من از مریض شدن بیزارم که حد نداره کل زندگیم متوقف میشه 

دیگه انقدر خوردما فعلا یه گوشه نشستم ببینم چی‌ میشه 😁 اگه بهتر شدم فردا میام بهت نتیجه رو میگم عزی ...

اره منم حال ندارم دوروزه شنبه هم مسافرم خداکنه هردومون خوب شیم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن