2777
2789
عنوان

مرغ عشق

370 بازدید | 6 پست

سلام کسی مرغ عشق داره تازه خریدم نمیدونم چکارباید بکنم چجوری حموم میرن؟

چیا میخورن؟

جاشون باید چجوری باشه؟

ویتامین اینا میخوان یانه؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

غذای اصلیشون ارزن در کنارش میتونید میوه سبزی بهشون بدید و دوبار در هفته سفیده تخم مرغ

جلوی باد کولر نزاریدشون 

هفته ای دوبار روشون اب اسپری کنید برای حمام

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
غذای اصلیشون ارزن در کنارش میتونید میوه سبزی بهشون بدید و دوبار در هفته سفیده تخم مرغ جلوی باد کولر ...

خیلی ممنون

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغ عشقم رو نمی شورم عروسم رو میبرم حمام بعدش هم سشوار 

بهش تخم مرغ اب پز بده هفاه ای یه بار 

ارزن هم غذاشه جاشم تمیز کن 

هر روز هم ابشو عوض کن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من مرغ عشقم رو نمی شورم عروسم رو میبرم حمام بعدش هم سشوار  بهش تخم مرغ اب پز بده هفاه ای یه با ...

اخه نمیدونم چرا مدام دارن خودشونو میخوارونن منم بلبل دارم براش وان مخصوص گرفتم اب میریزم توش میره حموم ولی اینونمیدونم چجوری بزارم حموم کنن

اخه نمیدونم چرا مدام دارن خودشونو میخوارونن منم بلبل دارم براش وان مخصوص گرفتم اب میریزم توش میره حم ...

اسپری رو اب ولرم بریز بپاش بهش 

الان تایم پر ریزی پرنده هاست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................