متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
غذای اصلیشون ارزن در کنارش میتونید میوه سبزی بهشون بدید و دوبار در هفته سفیده تخم مرغ جلوی باد کولر ...
خیلی ممنون
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مرغ عشقم رو نمی شورم عروسم رو میبرم حمام بعدش هم سشوار بهش تخم مرغ اب پز بده هفاه ای یه با ...
اخه نمیدونم چرا مدام دارن خودشونو میخوارونن منم بلبل دارم براش وان مخصوص گرفتم اب میریزم توش میره حموم ولی اینونمیدونم چجوری بزارم حموم کنن
بهترین حالت اینه که یه طرف کوچیک آب بذارین تو قفس و خودشون حموم کنن چون کلا عاشق آبی تنی هستن تغذیشون هم باید تنوع باشه ارزن ، کتان و میوه سبزی برنج آب کش شده...