2777
2789
عنوان

پیامک کشف حجاب بار سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 51095 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑 خودشون گفتن یه هفته ماشین توقیف میشه و نمره منفی میگیرم من تاپیک زدم کسی که تجربه داره بگه کِی ز ...

عزیزم من دوستم بار سوم براش اومد اولش این رو میگن ولی گواهی نامش باطل شده میخوای باور کنی یا نکنی با خودته

عزیزم من دوستم بار سوم براش اومد اولش این رو میگن ولی گواهی نامش باطل شده میخوای باور کنی یا نکنی با ...

دوست خودم برا یازدهمین بار براش اومده هنوز گواهینامه اش اوکیه و داره رانندگی میکنه

ماشینش رو توقیف کردن یه هفته همین

من فقط میخوام بدونم کی میزنگن

همین

💙 گروه آبی    وزن ۶۳    وزن فعلی  ۶۱  وزن هدف ۵۵

ما چندشب پیش رفتیم دم درمانگاه سپاه گچ دست مادرشوهرمو بازکنن، منوبچه ۲سالم توماشین نشستیم تابیان، باز نکرده بودن همسرم پوشه تابهشون گفته بود، ماشینمون به اسم خواهرمه براش پیامک کشف حجاب رفته بود، عقده ای های بی همه چیز

یه لینک اعتراض هم داره برو داخلش بگو اشتباه مسیج دادن و متن شکایتت رو بنویس بیخیال میشن

میترسم شر شه

دوربین گرفته

میترسم شر شه دوربین گرفته

قبلیا رو چی؟

من اعتراض زدم

بعد زنگ زدم ۱۱۰گفتم مامور بفرستید من هنوز همونجام ببینم چرا مسیج دادن شال سرمه ارایشم ندارم(واقعا داشتم میرفتم باشگاه مانتومم بلند بود پیاده شدم دم بانک یهو مسیج اومد)از وقتی اعتراضو نوشتم فرستادم دیگه مسیج نیومده

چیزی نیست خواهر برای مام سه بار شد بابام نرفت کلا سراغش هیچیم نشد فقط الان که میخوایم بفروشیم باید ب ...

ععع

بالاخره یکی جواب داد

خدا خیرت بده

ممنوووون

بهتون زنگ هم نزدن؟

ععع بالاخره یکی جواب داد خدا خیرت بده ممنوووون بهتون زنگ هم نزدن؟

نه نزدن زنگ زدن نرو کاری نمیکنن بگیرنم تهش جریمه میکنن و میخوابونن چند روز تازه ما دوتا مشین داریم واس یکی سه بار اومد واس یکی دوبار 😂😂