2777
2789
عنوان

یه سوال دارم کسی میدونه قطار

81 بازدید | 6 پست

سلام ما قراره با قطار بریم جایی یه قطار بانوان دربست کردم برای خودمو خواهرم و مادرم و دختر سه سالم بلیط گرفتم پدرم اول نمیخاست بیاد الان میخاد بیاد باهامون ولی بلیط نیس زنگ زدم گفتن چون کوپه دربسته یک نفر میتونین بعنوان مهمان بیارین و هزینشو تو قطار پرداخت کنید

ولی خب مشکل اینجاست که قطار بانوانه و شاید اجازه ندن مرد بیاد بنظرتون گیر میدن؟نمیشه یواشکی بره؟اگه وسط راه بفهمن بیرونمون نمیکنن؟😂

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطار مخصوص خانوما ک نیست فقد یه کوپه برای شما بعدم محرمه وقتی خودتون مشکلی ندارین کسی نمیتونه چیزی ب ...

اشتباه نوشتم عزیزم منظورم بخش بانوان بود

دخترمو کنار خودم میزارم آخه مجبوریم هیچ وسیله دیگه ای هم نیست

اشتباه نوشتم عزیزم منظورم بخش بانوان بود دخترمو کنار خودم میزارم آخه مجبوریم هیچ وسیله دیگه ای هم ن ...

خب عزیزم پس دیگه مشکلی نیست 

اگه صحبت کردید اوکی رو دادن پس برید همه باهم اونجام رئیس قطار میاد واسه کنترل بلیط بهش توضیح بدین ک چطور بوده

خب عزیزم پس دیگه مشکلی نیست  اگه صحبت کردید اوکی رو دادن پس برید همه باهم اونجام رئیس قطار میا ...

آره بخاطر اومدنش مشکلی نیست فقط همینکه قراره بیاد کوپه بانوان رو فکر میکنم اجازه نمیدن🥲