2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که تو رابطن😑💔

371 بازدید | 52 پست

خستم از سینگلی دلم میخواد تو رابطه باشم یکی باشه حواسش بهم باشه دعوا کنیم بریم بیرون 

هی روزگار یار مرا کدام جهنم دره ای تبعید کردی☹️😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا فک میکردم من فقط سینگلم 🫠یه بار هم تو رابطه نبودم

من بودم ولی رابطه بدرد بخور نبود بدتر ضربه خوردم

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

من ی زمانی سینگل بودم 

رفتم تو رابطه 

شکست خوردم 

الانم ازدواج کردم 

کلا با ۲۵ سال سن دهنم سرویس شده 

اما ی چیزی رو فهمیدم ک باید تو لحظه زندگی کنی 

وقتی سینگلی نگی رل میخام 

یا بگی کاش سینگل بودم 

دنیا خودش برات میچینه ب وقتش

زندگی کن بدون فکر کردن ب چیزای ک نداری 

اینجوری خوشحالتری

من پسرم اینو بهت میگم.  ت رابطه چیزی خواصی نیست. مگر اینکه طرف عشق خاص و واقعیت باشه بخاد باتون ...

میدونم منم رابطه ارزش دار میخوام

من ی زمانی سینگل بودم  رفتم تو رابطه  شکست خوردم  الانم ازدواج کردم  کلا با ...

والا نگفتم ولی بازم تاثیر نداشت 😂

منم دلم رابطه واقعی میخواد تا کی خودمو سرگرم زندگی کنم آنقدر معمولی و آرومم که واقعا سمت من نمیان

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️
الهی عزیزم امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت خوشبختت کنه

مرسی قشنگم همچنین 😜❤️