2777
2789
عنوان

خانومایی که ازدواج کردن بیان

193 بازدید | 21 پست

شماهایی که ازدواج کردین چی یاد گرفتین از زندگیه مشترک تجربه هاتونو پیاده کنین استفاده کنیم ماهم مرسی.

سیاست رفتاریتون چیه ؟

باید ها و نباید ها ؟

چجوری باهاشون رفتار میکنین تو شادی تو دعوا تو مشکلات واکنش درست چیه ؟

و اگه بپرسم راز موفقیت تو ازدواج پایدار چیه نظرتون چیه؟

برای مردا چی مهمه ؟

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
من هیچ سیاستی ندارم جز اینکه  رفیق شوهرمم قبل اینکه زنش باشم  و بانک خونش😂😐

الهی 😂😍این خیلی خوبه که خب رازت چیه چجوری اینقد نزدیک شدی ک رفیق باشین و راحت باشع باهات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سیاست که ندارم ولی تجربه کلی بخوام بگم خودتون الویت خودتون باشید و اینطوری به همسرتونم یاد میدین الویتش شما باشه!

کوتاه اومدن حدی داره انقدر کوتاه نیاید بشه وظیفه اتون

اسم طلاق و مدام تو زندگی نیارید که برای همسرتون عادی بشه!

صبور بودن و در مقابل هر حرفی واکنش نشون ندادن مهمه!

غر نزنید و مردارو بشناسید

زن باشید مثلا حتی اگه بلدین مبل جابه جا کنید نکنید از همسرتون کمک بخواید مستقل بودن زیادی همسرتونو بی عار میکنه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

اول اینکه با لج و لجبازی کار پیش نمیره باید باهم مثل دوست باشین و چیز مخفی از هم نداشته باشین .به خاطر حرف دیگران و خانوادش باهاش دعوا نکنی چون تاوان حرفای بقیه رو اون نباید پس بده سعی کن تو هر شرایطی به ظاهر و اندامت برسی و مرتب باشی.از خودت ایراد نگیری و با اعتماد بنفس باشی .زیادم تو مسایل مالی از خود گذشتگی نداشته باش تبدیل به وظیفه میشه ولی ولخرجم نباشو فکر پس انداز و اینده رم بکن .شوهر من کلا ادم خوب و مهربونیه سیاست خاصی ندارم .همینا یادم اومد 

اول اینکه با لج و لجبازی کار پیش نمیره باید باهم مثل دوست باشین و چیز مخفی از هم نداشته باشین .به خا ...

اگه بخوام در حد ی دوست بهش نزدیک شم مثلا 

و باهام راحت باشه چیزیو ازم مخفی نکنه چیکار کنم؟

الهی 😂😍این خیلی خوبه که خب رازت چیه چجوری اینقد نزدیک شدی ک رفیق باشین و راحت باشع باهات

ببین من هرچیزی که بیاد برام تعریف کنه حتی اگر اگرررررر کار درستی نکرده باشه

با شوخی و بگو بخند باهاش همراهی میکنم رد بشه اگ بخوام  بگم نع تقصیر توعه اینجور شد اونجور شد تو اشتباه کردی و....

یا بخوام هی توخونه سرو صدا بپا کنم  زن خونه باید  پناهگاه یه مرد باشه وقتی از جانب من احساس ارامش کنه من بهش احساس امنیت بدم رازدارش باشم بحای اینکه سر هرچیزی باهاش بگو مگو کنم همه جیزو با خنده شوخی حل کنم 

منو محرم خودش میدونه و قبل اینکه بخاد حتی کاری کته نظرمو میپرسع،نظرمو منطقی بهش میگم اکنم قبول نیکنه گاهیم نه چون من همه جنبه هارو در نظر نمیگیرم و اینجوری همیشه توافق داریم و مسائل زیاد دیگه😁😵‍💫

اینارو اگ رعایت کنن خانما مهم ترینن بنظرم مردا  اکثرا بخاطر بگو مگو و ترس از زن خیلی اوقات ابتدایی ترین چیزارو مخفی میکنن مردا از بحث و دعوا بیزارن توی خونه

اگه بخوام در حد ی دوست بهش نزدیک شم مثلا  و باهام راحت باشه چیزیو ازم مخفی نکنه چیکار کنم؟

بین بستگی به تربیت خانوادگیش داره .تو خانواده کلا حقوق شومیگیره میده دست من .ولی یه سری مردا دوس ندارن درامدشونو زنشون بفهمه .اگه زمینه شو داشته باشه فقط باید اعتمادش جلب بشه و بدونه نمیخوای سواستفاده کنی و دلسوزشی.تو براش تعریف کنی و حرف بزنی اونم یاد میگیره به شرط اینکه حرفاشو بهت گفت واکنش خوبی داشته باشی

اول غر نزنین.دوم همیشه همسرتون برمیگرده خونه استقبالش برین.به خودتون برسین و خوشکل کنین.آرایش فقط مال بیرون  رفتن نیست.تو کارهاتون باهاش مشورت کنین و در جریان بزارینش.قوی باشین.تو مسایل مالی بهش همفکری برین و مدیریت کنین.ازش تعریف کنین و غرورش رو هرگز و هرگز خورد نکنین.هرکاری براتون میکنه ازش تشکر کنین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بین بستگی به تربیت خانوادگیش داره .تو خانواده کلا حقوق شومیگیره میده دست من .ولی یه سری مردا دوس ندا ...

دقیقا موافقم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

در متاهلی 

زن و شوهری تاریخ انقضا داره

ولی

رفیق بودن زن و شوهر هیچوقت تاریخ نداره

من توی اطرافیانم دیدم و همه زندگی موفق دارن خودمم ازشون یادگرفتم حانواده همسرمم همیشه بهم میگن رفیق شوهرت باش ن زنش 

خداروشکر تا الان موفق بودم🧿🙏