2777
2789

سلام وقتتون بخیر برای مامانم دندوناش ظاهری مشکل پیدا کرده زرد شده میخواستیم کامپوزیت کنیم تو همین محدوده مرکز مخصوص کسی رفته معرفی کنه مرسی؟؟؟

سلام کلینیک و مرکز دندانپزشکی در ونک مرکز بهسا هست من رفتم پیششون عصب کشی کردم اصلا درد نداشت یه سال پیش انقدر کارشون حرفه ایه و مرکز بزرگ و پیشرفته و مجهز هست آدرسشون شیخ بهایی جنوبی کوچه برنا موبایلشون09018106881

دندانپزشکی خوب و عالی و مجهز و پیشرفته فقط دندانپزشکی بهسا هست من تویه این کلینیک ارتودنسی نامرئی انجام دادم و کارشون عالیه و تجهیزاتشون پیشرفته و عالی هست تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت آدرس کلینیک دندانپزشکی بهسا : ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا  موبایل واتساپ جهت نوبتدهی 09018106881

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلینیک زیبایی دندان بهترین کلینیک بزرگ و پیشرفته و مجه با مواد خارجی برای کامپوزیت ایمپلنت لمینت فقط دندانپزشکی بهسا هست منو خواهرام این مرکز دندونامونو کامپوزیت کردیم و بابام ایمپلنت کرد همه دندوناشو خیلی راضی هستیم آدرس کلینیک دندانپزشکی بهسا : ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا  موبایل واتساپ جهت نوبتدهی 09018106881

کلینیک بزرگ بهسا  سمت میدان ونک من چندین ساله این کلینیک میرم و کارشون عالیه هم عصب کشی انجام دادم و هم بلیچینگ و جرم گیری خیلی راضیم از کار دکتراشون ادرسشونو همین اینترنت و اینستاگرامشون پیدا کردم