سلام کلینیک و مرکز دندانپزشکی در ونک مرکز بهسا هست من رفتم پیششون عصب کشی کردم اصلا درد نداشت یه سال پیش انقدر کارشون حرفه ایه و مرکز بزرگ و پیشرفته و مجهز هست آدرسشون شیخ بهایی جنوبی کوچه برنا موبایلشون09018106881
دندانپزشکی خوب و عالی و مجهز و پیشرفته فقط دندانپزشکی بهسا هست من تویه این کلینیک ارتودنسی نامرئی انجام دادم و کارشون عالیه و تجهیزاتشون پیشرفته و عالی هست تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت آدرس کلینیک دندانپزشکی بهسا : ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایل واتساپ جهت نوبتدهی 09018106881
کلینیک زیبایی دندان بهترین کلینیک بزرگ و پیشرفته و مجه با مواد خارجی برای کامپوزیت ایمپلنت لمینت فقط دندانپزشکی بهسا هست منو خواهرام این مرکز دندونامونو کامپوزیت کردیم و بابام ایمپلنت کرد همه دندوناشو خیلی راضی هستیم آدرس کلینیک دندانپزشکی بهسا : ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایل واتساپ جهت نوبتدهی 09018106881
کلینیک بزرگ بهسا سمت میدان ونک من چندین ساله این کلینیک میرم و کارشون عالیه هم عصب کشی انجام دادم و هم بلیچینگ و جرم گیری خیلی راضیم از کار دکتراشون ادرسشونو همین اینترنت و اینستاگرامشون پیدا کردم