2777
2789

من با مادرشوهرم یک ساختمانم، هرچی باشه واسه ما هم میدن مثلا میوه یا نان روغنی یا یه غذایی که بو داره، صدام میکنه از پله ها میرم میبینم چیزی دستشه میگه بیا اینو ببر واسه پسرم😑 یا میگن اینو واسه پسرم خریدم خوشش میاد بده بخوره، یا میگن باباش یا مامانش گفت بدم به پسرم که بخوره.

منم بهم برمی‌خورد هربار یکبار به مامانم گفتم اینو اونم شب که شوهرم اومد خواست تلافی کنه مثلا گفت اینو درست کردم گفتم دخترم دوست داره بدم بخوره بعد دو دقیقه گفت بدون دامادم هم نمیتونستم بخورم در واقع دوتاتون هم بخورین گوشت بشه به تنتون بعد بهم گفت مادرشوهرت چه دلی داره که اونجوری میگه آدم بغض میکنه وقتی یکی رو میگه یکی رو نه، بعد چند روز پیش خواهرشوهرم اومد دقیقا همین حرفا رو درمورد مادرشوهرش گفت که هرچی فرستاد واسه پسرش میفرسته نه ما،مادرشوهرم هم داشت بد میگفت از مادرشوهر دخترش، منم همونجا بهش گفتم چرا ناراحت میشی خب اگه کار خوبی نیست تو هم نکن دیگه واسه دختر خودت که میرسه میگی مادرشوهرت بدجنسی ولی به ما که رسید میگی دلم واسه بچم میسوزه واسه همین؟؟؟ گفت من کی گفتم اینجوری گفتم من بچه نیستم که همه چی رو میفهمم همه چی هم یادمه بار دیگه که این حرف رو گفتین یادتون ميندازم ببینین کی گفتین بام اخم کردن هرکس یه طرف منم کمی بعدش پاشدم اومدم پایین خونم

سلام دوستای گلم عزیزای دلم ی گروه کاملا خانومانه زدیم بدون هیچ مردی توش از روزمرگی و اشپزی و درد و دل و ترفند و هرچی که فکرشو کنی هس دوس داشتی بیا تو جممون 😘😘💕

https://eitaa.com/joinchat/3629449732Ce59d7323c1

لینک ابی نشد کیلک کن روش بزن تو بازکردن یا کپی ایتات کن گلم وارد ک شدی ویس بده چون قانونه

خنده خار چشم بد خواه است، بخند . . :)🤍 کاربری دست دو نفره😍💕تعلیق نکن جونه جدت 🥲💔کاربری هزارممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ همین که میدن خوبه مهم نیس واسه کی  

والا من درست میکنم میبرم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

طبیعیه اینقدر جیگرم خنک شد؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

مادشوهر منم همینه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

افرین بهترین کار

حالا چند وقتی خودشونو برات میگیرن

اصلن توجه نکن...

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
سلام دوستای گلم عزیزای دلم ی گروه کاملا خانومانه زدیم بدون هیچ مردی توش از روزمرگی و اشپزی و درد و د ...

میشه بس کنی

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.