2777
2789
عنوان

مادرشوهر یا پدرشوهر شما هم اینجوریه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 43 پست

وقتی تازه چند ماه بود عروسی کرده بودیم شوهرم رو یاد میدادن اونم با من دعوا میکرد یه بار بحثمون بیشتر شد من قهر کردم رفتم بخاطر اینکه پام شکسته بود نتونستم واسه مادرشوهرم جارو بزنم منو کتک زدن بیمارستانی کردن، از اونموقع هرچی شوهرم بخره مثلا ماشین خریدیم پیش جاریم و خواهرشوهرم ابنا بهم گفت دیگه با پسرم راه بیا ها ماشین جدید خرید منم گفتم ما از اولش راه می‌آییم اگه کسی نباشه شوهرم رو پر کنه و سرش تو لاک خودش باشه از بس ناراحت شدم که اینو گفتم وگرنه اهل بی احترامی کردن نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی به جاش گفتی😁😁😁 امااااا میتونستی زمانی که مادرشوهرت این جوری میگفت تو هم یه دسر یه ...

من هررررچی درست کنم که بوش بره بالا حتما میدم چه شوهرم باشه چه نباشه میگم گناه دارن بزار بخورن ولی اونا یا منتظر میشن شوهرم بیاد چیزی بفرستن یا هم میدن میگن بده به پسرم واسه اون اوردم

من فکر میکنم بی منظور میگفته و حواسش نبوده وگرنه نمی اومد از مادر شوهر دخترش جلوی شما بگه

ولی کار خدبی کردی گفتی فقط یه ذره نرم تر و با خنده میگفتی بهتر بود 

مثلا میگفتی شاید بنده خدا حواسش نیست  و بی منظور میگه مثل شما که همیشه همینو بی منظور به من میگین 

ولی خداییش به نظر زن بدی نمیاد چون خیلیا  یه هل پوکم به عروس و پسر  نمیدن

من هررررچی درست کنم که بوش بره بالا حتما میدم چه شوهرم باشه چه نباشه میگم گناه دارن بزار بخورن ولی ا ...

خب تو هم ازشون نمگرفتی میگفتی الان خونه نیست وقتی اومد بیارین بدین به خودش

البته این جوری هم میکردی شاید دعوا میشد

وقتی تازه چند ماه بود عروسی کرده بودیم شوهرم رو یاد میدادن اونم با من دعوا میکرد یه بار بحثمون بیشتر ...

کار خوبی کردی وقتی اینجوری بھت بی احترامی میکنن تو ھم جواب بدہ بزار بدونن بلدی جواب بدی فقط یکم میگی احترام نگھدارم

هراتفاقی یک دلیل خوب پنهان داره...صبور باش...☺️☺️
من فکر میکنم بی منظور میگفته و حواسش نبوده وگرنه نمی اومد از مادر شوهر دخترش جلوی شما بگه ولی کار خ ...

ولی اونیکه خیلی خوبه و بی منظوره، هر روز شب که شوهرت کلید رو مینداخت در زود صداش میکرد و میگفت بیا این برنج و مرغ رو ببر بخور؟ که توش فقط یه تیکه مرغ و کمی برنج کلا یک نفره باشه رو میده؟؟؟ یا کوفته درست کرده نصفش رو بده به پسرش بگه ببر بخور؟؟؟ من هر وقت میرم خونه مادرم، بیشتز از من به اون میرسن 

مادرشوهر من سر خورد و‌خوراک فرق نمیزاره

ولی مثلا من یه بار داشتم یه چیزیو براش تعریف میکردم که فلانی اومده خونمون من براش درس گفتم و این حرفا.اون وقت مادرشوهرم برگشته میگه الهی کاری که کردی بشه صدقه شوهرو پسرت😐😂

خودمم این وسط کشک

پسرم زندگیمه
خب تو هم ازشون نمگرفتی میگفتی الان خونه نیست وقتی اومد بیارین بدین به خودش البته این جوری هم میکردی ...

منم میبودم اینو بهشون میگفتم تا حساب کار دستشون بیاد

پسرم زندگیمه
منم میبودم اینو بهشون میگفتم تا حساب کار دستشون بیاد

منم حتمااااا اینبار میگم اینو منو اصلا آدم حساب نمیکنن اینجا اصلا بهم ارزش قائل نیستن ولی پیش شوهرم با جان صدام میزنن