2777
2789

مامان و بابام رفتن بیرون،دوستم گفت میخوام بیام خونتون (20سالمونه )گفتم ناهار بیا یه چیزی باهم میخوریم گفت نه تو خونه یه چیز میخورم میام،الان بهش زنگ زدم گفتم کجایی گفت الانا میام اینجا یه چیز سبک خوردم اونجا ام یه چیزی باهم میخوریم

حالا من چی بخرم چی درست کنم؟😢مرغ ها منجمد ان حوصله درست کردن مرع ندارم،گوشت چرخ کرده امون ام دیروز تموم شد

چی بگیرم واسه ناهار یه چیز راحت؟خوراکی چی بگیرم؟

ماکارونی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا پیتزا سفارش بده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ناگت مرغ 

فلافل 

الویه اماده 

کباب لقمه یا همبرگر

چیبس و پفک و لواشکو و پفیلا و... برا خوراکی

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!