2777
2789
عنوان

نینیم یه روزشه

134 بازدید | 10 پست

دماغش و داخل سفیدی چشماش یذره زرد شده

بچه قبلمم زردی شدید گرفت،چیکار کنم از الان که دفع بشه زردیش.اگه تا فردا مشخص شد و شدید شد میبرم دکتر.فعلا به جز دستگاه و قطره بیلی ناستر چیکار کنم

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم ترنجبین روزی سه بار بخورر . ترنجبین وشیر خشت بده نینی هر یساعت یبار از صبح تا عصر  ولی شب نده دلدرد میگیره . من به پسرم دادم ولی یروزه خوب نشده یک ماه تمام دادم و خوب شد یواش یواش   خداروشکر

ببر ازمایش بده خطرناکه الان انتظار داری بگن ترنجبین بخور شیر خشت بخور ببر دکتر دیگه

من موقع دخترم رفتم زردیش سیزده بود دکتر گفت هروقت ادرارش مثل چایی پررنگ شد یا مدفوعش مثل ماست سفید شد اونموقع خطرناکه زود بیارینش نه که زود برمی‌دارین بچه رو میارین دکتر دارو خونگی بخورین زود خوب میشه تاااازه سیزده هم کم نیست دخترم خیلی زرد بود

من موقع دخترم رفتم زردیش سیزده بود دکتر گفت هروقت ادرارش مثل چایی پررنگ شد یا مدفوعش مثل ماست سفید ش ...

عجب دکتر بیخودی بوده

من دخترم زردی ش ۱۸ بود بیمارستان دعوام کردن چرا دیر آوردی بچه رو

عجب دکتر بیخودی بوده من دخترم زردی ش ۱۸ بود بیمارستان دعوام کردن چرا دیر آوردی بچه رو

اتفاقا خیلی دکتر خوبی بود قضاوتتون جالب نیست من تشخیصشو به چشم دیدم عالی بوده در ضمن بیمارستان نمیشه زیاد اعتماد کرد چون براشون سود داره مریض بیشتر بشه ولی برای مطب خصوصی نه زیاد