2777
2789
عنوان

بنظرتون چطوری به شوهرم بگم

243 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم واسه سیسمونی دیدن بچه مون ،یه دست لباس آورده که داخل لباس همه روزنامه ست🥲🥲روش دوخت شده ، از پشت لباسجای دوخت روزنامه خورده😒😒جنسش هم خیلی نامرغوبه، همسرم متوجه نشده همونجوری گذاشت کمدش 

بنظرتون بگم بهش؟ مادرشوهرم وضع مالیش خوبه، خونه ماشین طلا اینا داره یعنی ندار نیست ولی نمیدونم چرا اونم واسه اولین نوه ش همچین چیری اورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم چیزی نمیگفتم چون هدیه س. توقع ندارم از کسی. ولی جنس نامرغوب تن بچم نمیکنم. میزارم تو  ...

حتی نمیشه از مادربزرگ توقع داشت یه لباس قابل واسه اولین نوه پسریش بیاره ؟؟ تاحالا زیر ۵۰۰ تومان براشون هدیه نگرفتیم ، واقعا توقع یه هدیه خوب داشتم ،پدر مادرم بندگان خدا ۵۰ میلیون هزینه سیسمونی کزدن با اینکه هنوز یه سال هم نمیشه ازدواج کردم بعد اینا......

به یه ورت 

ول کن 

واسه یه دست لباس خودتو ناراحت نکن 

مادرشوهر من نه تنها الان واسش هیچی نگرفته برا دنیا اومدنی هم چیزی نمیاره براش حتی یه جعبه شیرینی 

خب نیاره به درک واسه یه دست لباس یا یه مقدار پول بشینم گریه کنم؟! 

خدا سلامتی بده به شوهرم کار کنه برا بچش خرج کنه 

به نظر من محبت یه امر دلیِ طرف اگه از ته دل کسی رو دوست داشته باشه بهش محبت میکنه نمیتونی به بقیه زور کنی بچتو دوست داشته باشن و بهش محبت کنن مهم تو و شوهرت هستین که دوستش دارین بقیه رو ولش کن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حتی نمیشه از مادربزرگ توقع داشت یه لباس قابل واسه اولین نوه پسریش بیاره ؟؟ تاحالا زیر ۵۰۰ تومان براش ...

خب تو هم دیگه براشون کادو نخر

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب تو هم دیگه براشون کادو نخر

اره منم دیگه مث خودشون یه چیز خیلی معمولی میگیرم

همیشه بهترینو گرفتم بین اونا و خانواده خودم فرق نذاشتم ولی گویا اشتباه میکردم....

چقد بده آدم از خوب بودن خودش حالش بهم بخوره.....

مردازیادبه این مسائل توجه ندارن گفتنش باعث میشه ته دلش ازت دلخوربشه هرچی باشه مادرشه.... چیزی نگو چون اونم یادمیگیره اگرچیزی دید ازخونوادت به روت بیاره این اخلاقای بدرو خودتون به شوهراتون یادندید چون درآخراین شمایید که ضررمیکنید حالا دوست ندارید یا جنسش خوب نیست بذارید توکمد استفاده نکنید 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
حتی نمیشه از مادربزرگ توقع داشت یه لباس قابل واسه اولین نوه پسریش بیاره ؟؟ تاحالا زیر ۵۰۰ تومان براش ...

اخلاقا مختلفه

من واقعا از مادربزرگ بچم هم انتظار ندارم چیزی بیاره

اگه خودمم هدیه دادم یعنی ازش راضی بودم که گرفتمش... نهایتا از این به بعد زیاد واسشون هزینه نمیکنم.

اینم اضافه کنم. اگه یه روزی باردار شدم اجازه نمیدم خانوادم سیسمونی بگیرن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
اخلاقا خو مختلفه من واقعا از مادربزرگ بچم هم انتظار ندارم چیزی بیاره اگه خودمم هدیه دادم یعنی ازش ...

همسرم کارمنده با ماهی ۱۱ تومن حقوق که ۵ هم واسه اجاره میده

خورد و خوراک و سونوگرافی و آزمایش هم هست تازه ، هیچی نمیمونه بخواهیم خودمون سیسمونی بگیریم 

اره منم دیگه مث خودشون یه چیز خیلی معمولی میگیرم همیشه بهترینو گرفتم بین اونا و خانواده خودم فرق نذ ...

الان این حال تو از هر چیزی برای بچت بدتره 

ولش کن