2777
2789
عنوان

بیایید یکم درد و دل کنیم

126 بازدید | 8 پست

بچه ها کیا مشکل مالی دارن من با دوتا بچه شوهر اولم فوت شد الان یکساله با ی اقایی ک مجرد بود ازدواج کردم خیلی همو دوس داریم و خیلی بهم عشق میده ولی مشکل مالی داریم بوتیک زدیم باهم ولی چند وقته کاسبی ب شدت افتضاحه .شوهرم هیچی نداشت از خودش و من گفتم باهم میسازیم زندگی را .الان همه چی اوکیه فقط از لحاظ مالی یکم مشکل داریم الان میخایم جنس پاییزه بیاریم یه ۱۵روز دیگه دعا کنید ی پولی قرار برسه دستمون تا اونموقع اوکی بشه.کسی هست مثله من باشه از شوهرش راضی باشه فقط یکم مشکل مالی اذیتش کنه؟

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

نه عزیزم مجردم 🤣😅تازه اومدم رینگ بگیرم واشه سیزده صفر پیدا نکردم البته بازم میگردم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو داری خرج این مردومیدی رابطه هم که باهاش داری دیگه انتظار داری خوش اخلاق نباشه شماکه بهرحال جدامیشید ولی واسه روحیه بچه هات بده هرمردیو توخونه ببینن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خوب تو داری خرج این مردومیدی رابطه هم که باهاش داری دیگه انتظار داری خوش اخلاق نباشه شماکه بهرحال جد ...

هر مردی یعنی چی بچه هام بهش میگن بابا و همه ما را زن و شوهر میدونن

پس چرا عقددائم نمیکنید

خودم نخاستم چون احتمال میدادم ب مشکل بخورم با دوتا بچه ک راحت بتونم جدا بشم  و اینکه حقوقم قطع میشد و ....

خودم نخاستم چون احتمال میدادم ب مشکل بخورم با دوتا بچه ک راحت بتونم جدا بشم  و اینکه حقوقم قطع ...

اها ببین منظورم اینه این مرد بخواد بره خوب این بچه هات بزرگ میشن ممکنه خدای نکرده طعنه ای چیزی بهت بزنن 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران