2777
2789
عنوان

روزمرگی های حدیث 💙😍

107 بازدید | 12 پست

سلام دوست خوبم امیدوارم روز خیلی خوبیو آغاز کرده باشی..🙋😊

چهارشنبه ک میاد روز استراحت منم فرا میرسه و کار و بار تعطیل میشه😅 ولی خب ازون جاییکه عادت دارم به سحرخیز بودن، امروز هم مثل بقیه روزا پر قدرت ساعت ۶ بیدار شدم😂🤗صبحونه رو حاضر کردم با همسرم خوردیم.

آقای مهندس خوردنو رفتن سرکار. ✓خداروشکر کردم ک هنوز گل پسر بیدار نشده😜رفتم ی دوش آب سرد گرفتم و شروع کردم به مرتب کردن خونه ام، وقتی خونه مثل گُل شد، آماده شدم که سه چهار مدل غذا درست کنم برای دو سه روزمون ( هم وعده ناهار و هم شام. چون دیگه نمی‌رسم).. •در همین حین پسر از خواب بیدار میشه و الانم داره شیر میخوره•🤗

شماها تا الان چیکار کردین؟؟؟

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهرم داریم میریم اولین تتوشو بزنه 

بعدش بریم بازار خریدای ۱۳ صفرمونو انجام بدیم😂

هرچند الانم خوابم میاد ولی خب چ کنم دیگه خاهر واجب تره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

چیقد انرژی گرفتممم😍

من از صبح ساعت ۸ پاشدم

رفتم سراغ لپ تاپ ،برنامه هامو نصب کردم

کلیپای درسیم رو دانلود کردم

الان هم می‌خوام برم درس بخونم

فی الواقع کار خاصی نکردم😁😂😂

💚🌱
با خواهرم داریم میریم اولین تتوشو بزنه  بعدش بریم بازار خریدای ۱۳ صفرمونو انجام بدیم😂 هرچند ...

چه عالی.😍

نمیخوام ترس به دلت بندازم ولی من وقتی برای اولین بار تتو انجام دادم کل بدنم تا یه هفته پف داشت😅

چیقد انرژی گرفتممم😍 من از صبح ساعت ۸ پاشدم رفتم سراغ لپ تاپ ،برنامه هامو نصب کردم کلیپای د ...

عزیزمی⁦♥️⁩بشین خوب درساتو بخون گلم ان شاءالله ک موفق میشی

چه عالی.😍 نمیخوام ترس به دلت بندازم ولی من وقتی برای اولین بار تتو انجام دادم کل بدنم تا یه هفته پ ...

منم میخوام بزنم ولی هنوز طرحمو انتخاب نکردم😅

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.