2777
2789

من دیروز 7 هفته و 5 روز طبق آخرین سیکل رفتم دکتر خودم سونو واژینال کرد گفت جنین 5 میلی و ساک 18 اما قلبشو نمی بینم یعنی 6 هفته یک روز اول گفت شیاف بزن دو هفته دیگه بیا بعد گفت برو سونو بیرون انجام بده   

سونو نوشت رفتم بیرون انجام دادم اما شکمی گفت اندازه ساک 29 میل و جنین مشاهده نشده و بارداری پوچ   

نشون دکتر دادم گفت برو تاشنبه اگه سقط نشد بیا دارو بهت بدم سقط شه بنظرتون چیکار کنم دارم دیونه میشم

کسی تجربه مشابه داره؟؟؟؟؟؟؟

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

صبر کن شاید هنوز معلوم نیست...من تجربه بارداری ندارم نمیدونم 

ولی یکم صبر کن انشالله تا ۲ هفته دیگه نشون داده میشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن شاید هنوز معلوم نیست...من تجربه بارداری ندارم نمیدونم  ولی یکم صبر کن انشالله تا ۲ هفته ...

ممنون عزیزم برام دعا کنید دارم دق میکنم

اخرین پریودت کی بود خب صبر کن شاید لقاح دیر بوده

15 تیر 

اخه دکتر اولش گفت صبر کن بعد که سونو بیرونو بردم گفت دیگه نیست

درصورتیکه تو سونو خودش جنین رو دید

ممنون عزیزم برام دعا کنید دارم دق میکنم

سن بارداریت رو ۷ هفته خودت حساب کردی یا سونو گفت ؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
15 تیر  اخه دکتر اولش گفت صبر کن بعد که سونو بیرونو بردم گفت دیگه نیست درصورتیکه تو سونو خودش ...

من ۲۰ تیرم به حساب خودم تازه شدم ۷هفته و یک روز امادکترم دوبار تا الان سونو واژینالکرده گفت ساک جفت هست جنین نمیبینم ۷ هفته هم گذشتی برو دوهفته دیگه بیرون برو سونو رنگی حالا بعد اربعین باید برم ببینم چی شد

استرس سم خودش نیمزاره تشکیل بشه حداقل تا هفته ۸ یا ۹ صبر کن و اگ تشکیل بشه ک میشه اگ ن بزار خودش سقط بشه بدنت خودش سقط میکنه اگ پوچ باشه 

... فقط اسنرس نداشته باش اگ ی درصدم احتمال اینکه درست بشه باشه استرس نمیزاره ریلکس باش منم بارداری پوچ داشنم

سن بارداریت رو ۷ هفته خودت حساب کردی یا سونو گفت ؟؟

از روز اول پر یو د میشه 7 هفته و 5 روز

سونو واژینال از رو ساک و اندازه جنین گفت 6 هفته و یک روز

سونو شکمی از رو ساک بدون جنین گفت 8 هفته و سه روز و پوچ

اخه هر کاری میکنم دلم اروم نمیگیره

بابد آروم بگیره ببین میدونم سخته ها میدونم زجر چون خودم کشیدم بارداری اولم بود بد کلی دوا دکتر .... ولیی اینو بدونه تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته اگ قسمتش امدن باشه ک میشه درست میشه اگ ن دلگیر نباش خدا بازم بهت بچه مبده 

من ۲۰ تیرم به حساب خودم تازه شدم ۷هفته و یک روز امادکترم دوبار تا الان سونو واژینالکرده گفت ساک جفت ...

انشالله نی نی تون سالم باشه