2777
2789
عنوان

تجربی ها میشه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست
تجربی واقعا رشته‌ی خوب و پر طرفداریه و چه زحماتی هم باید کشید... از نون و آب تا تفریح و خواب منتهی ...

عزیزم به عنوان کسی که خودم جزو کادر درمانم ولی علاقم به بیشتر از چیزی که هستم بوده و ممکنه که دوباره کنکور سراسری همون رشته ی تجربی خودمم شرکت کنم اینه که هرچقدرررر هم مدارج علمیت بالاتر بره اگه بااراده باشی ممکنه روزی دوباره برگردی بخوای از صفر سمت علاقت بری و رشته ای که خواستیو بخونی یا شاید اگه بی اراده باشی قید علاقتو بزنی به بهونه های مختلف پس تا دیر نشده خودتو ببر سمت علاقت البته منطقتم به کار بنداز ببین اینده ی شغلی رشته ای که میخوای چطوره 

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به عنوان کسی که خودم جزو کادر درمانم ولی علاقم به بیشتر از چیزی که هستم بوده و ممکنه که دوباره ...

ممنووونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.❤️🌷

انشاءالله که بتونم موفق بشم

برای شما هم بهترین ها رو آرزومندم و امیدوارم که در مراحل زندگیتون پیروز بشید

ممنووونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.❤️🌷 انشاءالله که بتونم موفق بشم برای شما هم ...

خیلی ممنونم گلم انشالله همچنین برای خودتم مهربون ❤❤❤

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه