2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا دیگه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من خالم  هنوز طلاقش جاری نشده تو فکر ازدواج دومه

ماشالاش باشه😬😂

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

فعلا نه دارم کارامو میکنم از ایران برم 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
من خالم  هنوز طلاقش جاری نشده تو فکر ازدواج دومه

اگر پای یکی دیگه وسطه که هیچی اما اگه کسی وسط نیس ازدواج مجدد یبارکی اشتباه محضه

دوره طلاق خیلی سخت و سنگینه،هرچقدر بگی راحت شدم،ازاد شدم از درون داغون میشی نیاز داری خودتو پیدا کنی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
باید حداقل ۸ ماه فاصله بلشه

با زمان عده کاری ندارم از بعد روانیش میگم،خودم بااینکه هیچ نگرانی نداشتم،سختی زیادی نداشتم یکسال طول کشید تا خودمو سرپا کنم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

من ١سال و نيم جدا شدم و اصلا دلم نميخواد ازدواج كنم اما بخاطر اينكه همسر سابقمو بسوزونم تو فكر ازدواج مجددم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید