بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رتبه برتر کنکور بودم و دانشجوام و اینو میدونم کسایی که مدام دنبال مشاور و فیلم و کلاس هستن موفق نمیشن،اگر همه ی اینا باهم۵درصد مسیر باشه،۹۵درصدش همت و اراده ی خودتونه،یکی باکتاب و کلاس مدرسه رتبه برتر میشه یکی باهزینه های میلیونی هیچ،خرج الکی نکنید که بعد کنکور به خودتون میخندید.
وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
برای کسی که پایش ضعیفه کلاس لازمه اگر با درسنامه خوب پیش نره من هدفم از زدن این تاپیک این بود که از ...
درسته،آرزوی موفقیت دارم برات🌸
وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍