2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم اخه ما هم مستاجریم  شوهرم هم تو یه فست فوتی کار میکنه بچه سوم ناخاسته اومد برامون  ...

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه 

من گیلانم اگه شماهم گیلان هستی من خودم بچه هاتو نگه میدارم تا از سرکار برگردی هیچ پولی هم نمیخوام 

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه  من گیلانم اگه شماهم گیلان هستی من خودم بچه هاتو نگه میدارم تا از سر ...

مرسی عزیزم فدای مهربونیات گلم من شیراز هستم همین ک محبت خودتو نشون دادی سپاسگزارم دیگه بااین روزگار داریم میسازیم

نه دیگه پول مفت میخواد 

وقتی  تو شرایطی کسی نیستی و نمیدونی طرف داره چه دردی را تحمل می‌کنه اگه نمیتونی با حرفی ارومش کنی لا اقل بانیش زبون قلبش آتیش نزن  خیلی از آدمای مثل من تا مجبور نشن  اینجوری غرور خودشون را له نمی‌کنند. که آدمای مثل شما بیاین وبا حرفاتون به اندازه یه کوه درد رو دلشون بزارید  امیدوارم هیچ وقت به درد امثال من گرفتار نشی که بفهمی چی میگیم    

وقتی با ۳۰سال سن  هیچوقت خوشی ندیدم  و حسرت خیلی چیزا به دلم مونده واز همه بد تر زندگیم داره از هم می‌پاشه  شنیدن این نیش وکنایه ها  بیشتر آزارم میده 

مرسی عزیزم فدای مهربونیات گلم من شیراز هستم همین ک محبت خودتو نشون دادی سپاسگزارم دیگه بااین روزگار ...

دورت بگردم ایشالا خدا هر چه زودتر مشکلتونو حل کنه و خوشبختی خودتون و بچه هاتونو ببینید❤

نه دیگه پول مفت میخواد 

امیدوارم هیچ وقت گرفتار نشی  آخه آدم وقتی درد بهش فشار می‌ره غرورش را زیر پا میزاره وحرفای آدمای مثل شما مثل نیش مار براش میمونه ۳۰ سال از زندگیم هیچ خیری ندیدم زندگیم داره از هم می‌پاشد من دنبال پول مفت نیستم که شما این حرف را زدید  شما با این حرفتون دنیا رارو سرم خراب کردین گناه امثال آدمای مثل من فقط نداری   که اونم انتخاب خودمون نبوده  

این کارای هم که میگین که کار در خانه انجام بدم خیلیاش را انجام دادم اما اینو بدون یه دختر روستا ی حسرت خیلی چیزا به دلش میمونه

عزیزم قطعا شما دل پاکی داری  ولی فدات شم این بنده خدا خودش ناراحته بخاطر مشکلش شما هم اینجور م ...

دلم شکست اونقدری که فقط ازته  دل خواستم  خدا هیچوقت اینجوری غرور بنده اش را به خاطر نداری خورد نکنه

عزیزم قطعا شما دل پاکی داری  ولی فدات شم این بنده خدا خودش ناراحته بخاطر مشکلش شما هم اینجور م ...

اونقدری دلم شکست که فقط با این دل شکسته از خدا خواستم به خاطر نداری هیچوقت اینجور غرور بنده اش را خورد نکنه