2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک بعد چند ساعت

116 بازدید | 9 پست

تابحال واس کسی پیش اومده که بیبی بزنه منفی شه ولی بعد چند ساعت هاله بندازه و بعدابفهمه واقعا هم باردار بوده؟ چهار روز گذشته زدم منفی شد بعد چن ساعت هاله انداخت

من اینجوری شدم

اذان صبح بی‌بی چکم منفی شد رفتم خوابیدم ساعت ۸صبح دیدم هاله انداخته الان ۲۲ هفته است که باردارم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری شدم اذان صبح بی‌بی چکم منفی شد رفتم خوابیدم ساعت ۸صبح دیدم هاله انداخته الان ۲۲ هفته ...

خداحفظش کنه بسلامتی بغلش کنی واس منم دعا کن تورو خدا بارداری قبلیم قلبش تشکیل نشد سقط کردم

خداحفظش کنه بسلامتی بغلش کنی واس منم دعا کن تورو خدا بارداری قبلیم قلبش تشکیل نشد سقط کردم

ممنون

ان شالله این دفعه خدا بهت یه بچه سالم و خوشگل و بامزه میده تجربه قبلی یادت میره

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.