2777
2789
عنوان

آقایون بیان لطفا

180 بازدید | 19 پست

اگه کسی خدمتش بیفته تهران نیرو انتظامی پستشم فک کنم اطلاعات باشه و اینکه ۲۴ ۲۴باشه یعنی میگن یه روز سرکاره یه روز نیس،الان این سرباز می‌تونه گوشی لمسی ببره پادگان؟اجازه بهش میدن؟😕

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

آموزشی هست یا نه

همسرتون هست؟

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

کلا حفاظت با گوشی لمسی مخالفه 

حتی اگه نیروی آشپزخونه باشه

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اموزشی نیس،اموزشیش هفته پیش تموم شد نامزدمه

گوشی لمسی کلا نمیزارن ببره اما ساده فکر کنم مشکلی نداره

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

داداش من دزدکی برده بود😂

اگه پیدا کنن بد میشه،،اونجا دوستی نداره؟؟

تلفن عمومی فکر کنم باشه،کفایت کن

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
کلا حفاظت با گوشی لمسی مخالفه  حتی اگه نیروی آشپزخونه باشه

ولی من دیدم بعضی سربازا گوشی بردن مشکلی نداشته

ولی من دیدم بعضی سربازا گوشی بردن مشکلی نداشته

حتما قاچاقی بردن 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
حتما قاچاقی بردن 

یا تحویل دژبانی دادن ، موقع خروج گرفتن 

داداش من دزدکی برده بود😂 اگه پیدا کنن بد میشه،،اونجا دوستی نداره؟؟ تلفن عمومی فکر کنم باشه،کفایت ...

عه😂نمیدونم فک کنم داشته باشه😂نپرسیدم ازش

اموزشی میذارن ببرن گوشی؟

اموزشی نه 

باید کارت تلفن داشته باشی 

باجه مخابرات  تماس بگیری