2777
2789
عنوان

خسته گی زیاد

135 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

خسته و کلافم از صبح زود ساغت ۸ ک از خواب بیدار میشم توی رختخابم. تا حدود ساعت ۵ بعدازظهر 

بلند میشم صبحانه میخورم دوباره میام میخابم 

باز ناهار میخورم دوباره میرم زیر پتو

هرکار میکنم ک پاشم کارا مو بکنم نمیتونم

مدام خسته و کلافم و بی حال و حوصلم 

توروخدا اگر راهکاری دارین بگین 

چجوری از شر این اوضاع خلاص بشم 

راهکاری ک جواب بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه ازمایش بده ببین شاید کمبود ویتامین داری.برا شروع هم فعلا تا آزمایش بدی یه ورق قرص ول ومن بگیر هر روز یه دونه صبح بخور کل ویتامین های مورد نیاز یه خانم رو داره

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  
۲۴ عزیزم یک پسر یک سال و نیمه هم دارم

ببخشید من پسرم... مشکل شما این هست که هدف مشخص ندارید، خودتونو خوب پیدا نکردید و نشناختید، نمیدونید چرا هر لحظه دارید زندگی میکنین و این عمروتون سپری میشه. اول شروع کنین خودتونو خیلی خوب یشناسید، وقت بزارید خیلی روی این موضوع حتی اگر ماه ها طول بکشه. بعدش یک هدف بزرگ و اصلی و چند هدف کوچیک و فرعی واس خودتون بچینید و برای رسیدن بهشون تلاش بکنین. حیفه زندگی اینطوری طی بشه

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
بلغم چیه عزیزم؟ چجوری از بین ببرمش 

وقتی سردی بدنت زیاد بشه یعنی غلبه بلغم داری. باید بری متخصص طب سنتی. بارز ترین علامتش هم همین کسلی و چاقی شکمی و پرخوابی و رنگ پریدگی پوست هست

الهی به امید خودت...  
ببخشید من پسرم... مشکل شما این هست که هدف مشخص ندارید، خودتونو خوب پیدا نکردید و نشناختید، نمیدونید ...

دقیقا میدونم خودم عمرم همش داره توی تنهایی و .... میره 

خیلی کلافم . مرسی از راهنمایی تون