2777
2789
عنوان

دلیل بی خوابی نوزاد؟؟

109 بازدید | 16 پست

۲۱ روزشه 

از شش صبح که بیدار شده کلا یک ساعت و نیم تا الان خوابیده ساعت سه خوابید چهار و نیم بیدار شد و همش بیداره 

الان چشماش پر خوابه شیرش رو خورده نمی‌خوابه

همش تو بغلمه  

نمیدونم چرا نمی‌خوابه😭😭

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوزاد قابل پیش بینی نیست عزیزم   همه چیشو چک کن  لباس  پوشک  رفلاکس نداره؟ س ...

پوشکش رو عوض کردم و لباس هاش رو بدنش رو کلا روغن بچه زدم 

شیرخشک میدم بهش با شیر خودم سیر نمیشد 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
اوخی بیدار فقط لپاشو بوس بوس😘😂

الان دلم میخواد فقط یه گاز رو لپش بگیرم😂😂🤦🏼‍♀️دلم براش کباب میشه میبینم چشماش پرخوابه نمیتونه بخوابه

لابد خسته شدی  کمکی داری؟ بچرو بده ب کسی. خودت استراحت کن  بچه من ۵ماهشه هنوز هستم🤣🤣🤣

نه. بابا کمکی کجا بود تا دستشویی نمیتونم برم🤦🏼‍♀️

مامانم زنگ زده میگه بیا برات نگهش میدارم 

ولی حتی نمیتونم ساکش رو جمع کنم 

گفتم نمیتونم بیام

الهی😂  شاید نمیخواد بخوابه گریه ک نمیکنه

چرا هر ده دقیقه یه دو دقیقه گریه می‌کنه بغلش میکنم ساکت میشه

ای وای درکت میکنم  دخترم ۱۸روزش   منم شیر خشک میدم  خوابش خیلی کمه  

فک کنم این بچه های جدید اینحورین😂🤦🏼‍♀️