2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک دوساله

2531 بازدید | 40 پست

از دوسالگی قابل تشخیصه؟؟؟

چه دکتری ببرم ؟، پسر من الان دوسال و دوماهه ولی اصلا صحبت نمیکنه حتی مامان و بابا هم نمیگه تمرکز نداره و بیش از اندازه شیطون و تحرک داره امروز بردم مشاور گفتار درمانی یعنی هرچی با این پسر من کار کرد نتیجه نداشت اصلا توجه نمی‌کرد انگار نه انگار صداش میکرد چند مورد به من گفتن تا تو خونه سه چهار ماه باهاش کار کنم 

ببین یعنی اونقدر اذیت کرد که خود مشاور هم میگفت یه دکتر روان پزشک ببر ولی میگن برای بچه های دوسال قابل تشخیص نیست چیکار کنم کجا ببرم؟ 

مورد مشابه داشتید؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتما ببر روانپزشک شاید از مغزش نوار بگیرن

پسر منم بی نهاااااااااااااااایت شلوغه و حتی کارهای خطرناک میکنه خیلی خیلی شلوغه ولی حرف میزنه و بخاطر همین دیگه زیاد برام مهم نیس بیش فعال هم باشه مشکلی ندارم چون تا ده دوازده سالگی خودش خوب میشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

متخصص مغز و اعصاب کودکان ببر یه نقشه مغزی بگیره حداقل خیال خودت راحت باشه

تو نقشه مغزی چی رو نشون میده عزیزم ؟

الان اوج شیطنت کودکه تو میگی بیش فعال 

۴سال ب بعد میتونی بگی بیش فعال یا ن

پسرم هست نمیشه گفت 

چون اصولا پسرا شلوغ و کنجکاو تر هستن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
بله حتما ببر روانپزشک شاید از مغزش نوار بگیرن پسر منم بی نهاااااااااااااااایت شلوغه و حتی کارهای خط ...

دقیقا پسر منم مثل شماست با این تفاوت که حرف نمیزنه یعنی اصلا تمرکز نداره توجه نمیکنه 

دقیقا پسر منم مثل شماست با این تفاوت که حرف نمیزنه یعنی اصلا تمرکز نداره توجه نمیکنه 

نه شما حتما ببر خدانکرده اتیسم نباشه

تماس چشمی داره ؟ صداش میزنی برمیگرده؟ 

الان اوج شیطنت کودکه تو میگی بیش فعال  ۴سال ب بعد میتونی بگی بیش فعال یا ن پسرم هست نمیشه گفت ...

من مشکلم صحبت نکردم و عدم توجه هست ببینید مثلا من خودم بکشم اسم این صدا کنم اصلا اصلا توجه نشون نمیده 

امروز پیش مشاور بودیم میگفت واسه اینکه به حرف بیفته مقاومت کن در برابر حرفاش که همونجا گبر داده بود پنجره رو باز کنه مشاور رفت نزاره باهاش داشت کار می‌کرد که حرصی شد خودش همیچین کوبید زمین از لبش خون اومد . نمیخوام دیر اقدام کنم میخوام ببینم کسی مشابه رفتار پسر من داشته چیکار کرده چه دکتری ببرم

ینی چی تمرکز نداره؟صداش میزنی جواب میده؟

نه اصلا حرف نمیزنه و توجه نمیکنه مثلا هرچی صداش بزنی انگار نه انگار 

دختر خودم ۴ سالشه یکساله بود همین رفتارای پسرم داشت توجه نمی‌کرد و شلوغ بود ولی خوب رفت تو سه سالگی خوب شد 

ولی خوب من نگرانیم سر حرف نزدن هم هست دخترم حداقل کلمه میگفت

من مشکلم صحبت نکردم و عدم توجه هست ببینید مثلا من خودم بکشم اسم این صدا کنم اصلا اصلا توجه نشون نمید ...

حتما روانپزشک ببر اینا علایمه اتیسمه البته نمیخوام بترسونمت علائمش زیاده یک بچه اوتیسم میتونه بیش فعال هم باشه ینی هر دوتاش باشه چون اوتیسم یک طیفه و از شدید تا خفیف دسته بندی میشه