2777
2789
عنوان

عاشق یکی شدم که بهم میگه آبجی💔:)

2823 بازدید | 30 پست

حدودا ۶ ماهه باهاش دوستم.دوست معمولی ایم و همیشه بهم میگه آبجی ولی من عاشقش شدم‌.هیچوقت دوست نداشت با هیچ پسری جز خودش حرف بزنم بخاطر همین هزار تا پیشنهادو رد کردم بخاطر اون.اولش که عاشقش شده بودم احساس میکردم اونم منو دوست داره چون خیلی باهام راحت بود و واسم وقت میزاشت،همیشه منو میخندوند و خیلی باهام خوب بود.یه بار گفتم بیا جرعت حقیقت و اونم قبول کرد.ازش پرسیدم عاشق شدی گفت آره و هنوزم هستم.منه احمق فکر کردم عاشق من شده ولی گفت عاشق یه دختر به اسم فاطمست ولی اون دختره ازش بدش میاد و همیشه تحقیرش میکنه و نمیخوادش.وقتی اینارو شنیدم دنیا رو سرم خراب شد و آرزوی مرگ کردم.از اون روز بهم میگفت من تورو خواهر خودم میدونم و بخاطر این هیچوقت بهش نگفتم که دوسش دارم.با این حرفایی که زد نمیدونم چرا بازم احساس میکنم دوسم داره ولی خب اون همیشه میگه فاطمه فاطمه💔😔چیکار کنم؟چجوری فراموشش کنم؟دارم دیوونه میشم.ایکاش میمیردم ولی اینجوری نمیشد.

قوی تر از دیروز💙🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتت کنه فاطمه

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

سن بهم بگو

و اینکه نگران نباش

چه داداشیا و ابجیا ک به رل و ازدواج ختم نشده

تجربه جهانی ثابت کرده پسرا اونم چیییییی توی ایران

همیشه نمیتونن فقط حس رفاقت داشته باشن

یکم سیاست به خرج بده توی رفتارت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دوستی دختر پسر 

در نهایت ختم به علاقه میشه 

حالا فرقی نداره دوست معمولی و غیره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

پس ب اون ربط نداره با پسری دیگه حرف بزنی، به نظرم برای اینکه احساسش تحریک بشه یه مدت بگو به کسی می‌خوام وارد رابطه بشم که برای ازدواج آشنا بشیم ،زرنگه میخواد زمان تو رو برای انتخاب مناسب بکشه، وقتت تلف نکن