2777
2789
عنوان

خیلی خوابای عاشقانه میبینم

89 بازدید | 11 پست

چند روزیه همش خوابای عاشقانه میبینم و حسی که تو خواب دارم و تو بیداری به اون شدت تجربه نکردم اقایی رو میبینم که سرش پیدا نیست

ولی دستشو دیدم پوست روشنی داره 

درصورتی که شوهرم پوستش سبزه اس با عشق ازدواج کردم

ولی عشقی که تو خواب تجربه میکنم خیلی عمیق و شدیده تجربه ای دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند بار داشتم خیلی خوبه لااقل اون حسو تو خواب میشه تجربه کرد😅

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
منظورم اینه که صورتشو نمیبینم نمیدونم چجوری بگم😂

اهان😂

منم یه خواب این مدلی دیدم ولی قیافش یادم رفت:/

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
همسرت بهت محبت میکنه؟هنوزم عاشق همدیگه هستین؟فک میکنم از کمبود این محبتا وعشقا توی واقعیت میادهمچین ...

از اول محبت چندانی نداشت من بودم که عاشق و وابسته ام بیشتر محبتا از طرف منه اون خشکه