2777
2789
عنوان

رنگ مو روی حنا

51 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یک سال و نیم پیش حنا هندی مشکی گذاشتم بعد اون نه دیگه رنگ گذاشتم نه حنا چند روز پیش خواستم نوک موهامو روشن کنم رنگ که گذاشتم نوکش قرمز شد و رنگ نگرفت اکسیدانمم ضد زردی ۱۲ درصد بود اگه واریاسیون سبز و رنگ زیتونی بگیرم قاطی رنگم کنم درست میشه؟

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا مشکی گذاشته بودی قشنگ شد؟پوستت سفیده؟

آره برای اینکه وز موهام از بین بره گذاشته بودم قشنگ نرم شده بود ولی اشتباه منو نکن حنا نذار که بعد نمیتونی رنگی بذاری

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
آره برای اینکه وز موهام از بین بره گذاشته بودم قشنگ نرم شده بود ولی اشتباه منو نکن حنا نذار که بعد ن ...

وای میخاستم بعد زایمانم حنا مشکی بزارم🤦🏻‍♀️مشکی خیلی قشنگه ولی به قول شما اگ یه موقه ادم بخاد رنگ بزاره دیگع نمیگیره

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
اگه دکلره کنم چی

نکنی این کارو موهات پودر میشه یکم تحمل کن تا پاک بشه خودش البته رنگای تیره میتونی بزاری

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست