2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم طبیعی باردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست
منم همینطور دو ماه پیش بچم سقط شد الان دوباره پریود نمیشم خیلی میترسم اگه دوباره باردار بشم و بازم س ...

انشاالله این دفعه خیره و با تاپیک خوش خبر میای😍

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه دارم دیوونه میشم از ترس

توکلت به خدا

آخرش همونی میشه که خودش بخواد پس نگران نباش🌹

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

چی بگم خواهر

نه نشدم

من کلا شانس ندارم

البته مرکز درمان هم خیلی مهمه

یه مرحله پانکچر هم شدم فایده نداشت. با کلی دارو اخرش یه تخمک ازم گرفتن اونم جنین نشد. البته سنم هم بالائه.

یه کاربر خانمی توی قم زندگی میکنه چند روز پیش تاپیک زده بود که تخمک کشی کرده و ماشاالله نتیجه خوبی داشته بزار ببینم میتونم لینک تا پیکشو واست پیدا کنم.

بازم میگم  مرکز درمان ناباروری ای که انتخاب میکنی خیلی مهمه

ازش بپرس ببین کجا رفته شما هم برو همونجا. قم و اراک به هم نزدیکن راهی نیست.

بپرسی کمکت میکنه

@lzahral عزیزم میشه مرکزی که واسه IVF رفتی به استارتر تاپیک معرفی کنی؟

یا هر راهنمایی ای که بتونه کمکش کنه

ممنون میشم🙏

انشاالله خدا به خودت و همسرت و بچه هات عزت بده

من قم هستما

بله. توی تاپیکات بودم و خوندمشون.

آخه میدونی

توی پست قبلم همینجا، شمارو واسه اسی مثال زدم که هم شاید کمک فکری بهشون بدی و هم بدونه تو شرایط من و ایشون، نا امیدی اشتباهترین کاریه که میتونیم بکنیم.

بله. توی تاپیکات بودم و خوندمشون. آخه میدونی توی پست قبلم همینجا، شمارو واسه اسی مثال زدم که هم شا ...

اها بله توجه شدم 

آره بابا من که شوهرم خیلی ضعیفه با کلی امید ای وی اف شدم ۴ تا جنین بی کیفیت بهم دادن و با کلی ناامیدی انتقال دادم ولی معجزه خدا الان تو خونمون راه میره 

اسی جون بیا قم با بیمه حدود ۲۰ ت هزینه میشه ولی ارزش داره 

بسپار به خدا امام حسین

مادر تو شدن بهترین کاری بود که در زندگی کردم🌱