2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم طبیعی باردار بشم

239 بازدید | 23 پست

بچه ها دوتا از لوله هامو بخاطره خارج از رحمی از دست دادم

تخمدان رحمم خوبه ای وی اف جواب میده  هزینه اش ندارن اراکم بیاین بگین توروخدا

وام بگیر. قرض کن. ان شاءالله جور میشه ناراحت نباش

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

چی بگیم عزیزم

انشالله که هر چی خیره پیش بیاد💗

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم لوله تخمدان غالبمو از دست دادم😔

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

ای وی اف ۲۰ تومنه و منی که به خاطر مشکل ژنتیکی باید پی جی دی کنم که ۸۵ میلیون هزینه اشه🥲💔

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

عزیزم چه سخت 

خدا کمکت کنه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

حتما که نباید خصوصی بری

برو دولتی

تهران بیمارستان امام خمینی، شریعتی، اکبرآبادی، مهدیه، مرکز درمان ناباروری دارن

ببین اگه اراک نداره بیا تهران انجام بده

من یه خانمیو دیدم از زنجان هر دوهفته یکبار میومد یه خانمی از خرم آباد. نمیدونم شهرشون داشت یا نه ولی میگفتن میان اینجا. 

اراک که از اینا دورتر نیست

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نمیدونم والا گناه ما چیه قدیمیا ده تا ده تا بچه میاوردن مشکلی نداشتن اونوقت ما به خاطر یه بارداری چق ...

میبینی؟😕

میبینی؟😕

آره واقعا تو فامیل ما همه بچه شون دوسال نشده یکی دیگه میارن به من می‌خندین میگفتن انقدر جلوگیری کن تا آخرش نازا بشی . الان همینطوری شدم بعد مدتها باردار شدم سقط شد چون قلبش تشکیل نشده بود دیگه میترسم از بارداری 

آره واقعا تو فامیل ما همه بچه شون دوسال نشده یکی دیگه میارن به من می‌خندین میگفتن انقدر جلوگیری کن ت ...

من فکر میکردم بارداری چقدر راحت باشه به اسپرم میخواد و یه تخمک 

ولی الان ۶ ماهه تو اقدامم دهنم سرویس شده فکر نمی‌کردم طول بکشه و تو حسرتش بمونم 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من فکر میکردم بارداری چقدر راحت باشه به اسپرم میخواد و یه تخمک  ولی الان ۶ ماهه تو اقدامم دهنم ...

منم همینطور دو ماه پیش بچم سقط شد الان دوباره پریود نمیشم خیلی میترسم اگه دوباره باردار بشم و بازم سقط بشه