2777
2789
عنوان

به وجود آمدن خود به خودی تخم شپش در مو!!!! میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12609 بازدید | 35 پست
منم خیلی حساسم رو موضوع شپش بنظرتون چکار کنم😢؟ با هیچ کودکی هم در تماس نبوده خودم هم شپش ندارم&nbs ...

باید تمام وسایل شخصیش رو یا بندازی یا کامل بشوری همه ی لباسا همه عروسکا کلا تختش رو

برو توی داروخانه بهت محلول برای کشتنش میده یه ماه مصرف کنه از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی همون رشک هاا بعد یک روز تبدیل به شپش‌ بالغ میشن

خوب اره دیگه منم منظورم همینه مگه چی گفتم

چرا دعوا داری؟ رشک به مو می‌چسبه و سخته از بین بردنش ولی خود شپش با شستشو میره اما تخمش نه

خوب اره دیگه منم منظورم همینه مگه چی گفتم چرا دعوا داری؟ رشک به مو می‌چسبه و سخته از بین بردنش ولی ...

گفتی تخم‌شپش تومو میمونه عمر زیادی نداره 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

سلام

خودبخود نمیاد

یه سری شپش روی ملحفه و لباسها هستن که گذری رد میشن، میان تست کنن ببینن خون دخترت خوشمزس یا نه، بعد سر راه از دستشون در میره چارتا تخم هم میذارن. 

راهکار چیه؟ پاکسازی همزمان!

ملحفه ها و لباسها رو همزمان میشوری، اسپری درمن از داروخانه میگیری بعد از خشک شدن به همه لباسها و رختخوابها حتی مبلها میزنی

برای موها! لوسیون ضد شپش سریتا میخری. طبق دستور روی سر اسپری میکنی و حتما با شانه ضد شپش موهاشو شونه میکنی. این اسپری رشکها رو خفه میکنه.

فرداش هم همینکارو میکنی

بعد هفته بعد هم همین روش

همزمان مصرف شامپوی صد شپش سریتا هم توصیه میشه.

یعنی اسپری و شانه که تموم شد بره حموم. شامپو روی سرش بمونه یک ربع...بعد به همون روشی که روی شامپو نوشته موها شونه بشه

این روش جواب میده و محصولات سریتا گیاهیه. من امتحان کردم

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
خوب اره دیگه منم منظورم همینه مگه چی گفتم چرا دعوا داری؟ رشک به مو می‌چسبه و سخته از بین بردنش ولی ...

فقط یدونه تخم شپش بود ک کندم از مو دیگه هیچ رشکی نیس کلی با چراغ قوه گشتم مو رو 

عزیزم گشتم همین حالا هیچ رشکی نبود فقط اون یدونه بود 

هر یه هفته یبار بگرد برامنم اینجوری بود بعضیوقتا رشک بود ولی هیچ وقت شپشی نبود شنیدم از گرماو عرق خود به خود بهوجود میان 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟
منم اومدم بخوونم و بدونم چون دختر منم یکسال نیمس چنباری حس کردم چیزی شبیه رشک رو موهاش بوده ولی شپشی ...

عزیزم میشه بگی چطور بوده؟ الان بازم هس؟ چسبیده ب مو با ناخن کنده میشه 

ععزیزم یعنی میگی از روی بالش و اینا اومده؟ 

بله

حتی شاید منزل خودتون هم نبوده. اما یه نفر یه جا سرش شپش داشته و منتقل شده...نژاد شپشها با هم فرق داره. اینو حشره شناسها میدونن. همه شپشها یه اندازه و یک رنگ نیستن. ممکنه یه شپش سفید بسیار ریز بوده که به سختی دیده میشه.

اون لوسیون ضد شپش رو بخر...و اسپری درمن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
میشه بگین چکار میکردین؟ الان باز هم هس؟ 

آبجیم در میورد رشکارو و دیگه چیزی ندیدیم 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟