سلام من دو هفته ای میشه ک هر هفته تو موی دخترم یک عدد رشک میبینم ولی اثری از خود شپش نیس حتی بردم حموم با شونه ریز شونه کردم هیچ شپشی تو موهاش نیس و فقط یدونه تخم شپش بود ک بقیه مو روبا دقت فراوان گشتم هیچ تخم شپشی نبود دو بار هم در هفته تقریبا دخترمو حموم میبرم 3سالشه بنظرتون چرا اون رشک تو مو هس با اینکه هیچ شپشی نیس یعنی خود ب خود ب وجود میاد یا نکنه ب شامپو چیزی زدن ک باعثش میشه؟میشه نظراتتونو بگین😢
شپش انسان مختص بدن انسانه و حیوانات خانگی میزبانش نیستن. اما احتمالش هست که حیوانات خانگی برای مدت بیشتری باعث زنده موندن شپش انسان بشن.
متاسفانه در حال حاضر به خاطر نگهداری سگ و گربه در خیلی از خونه ها، شیوع شپش بین کودکان خیلی بیشتر شده
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
عزیزم میشه بگی چطور بوده؟ الان بازم هس؟ چسبیده ب مو با ناخن کنده میشه
ن نیس مث شما ک میگی هر ماهی شاید یکی یا دوتا نهایت ب ساقه مو ک وصله ب ریشه چسبیده ب سختی و با ناخن جداش کردم و شبیه یه قطره کوچولو بود با تعریف های بقزه فهمیدم ک احتمالا رشک بوده ولی تا ب حال شپشی ندیدم و همون رشکم نهایت ماهی یکبار یک دونه بوده همشو با دقت گشتم چون موهای دخترم تقریبا بور و طلایی و کم پشته هنوز خیلی مو نداره وقتی شیر میخوره با دقت نگاه میکنم نیست فقط یکی بود