2777
2789
عنوان

به وجود آمدن خود به خودی تخم شپش در مو!!!! میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12605 بازدید | 35 پست

ببین استارتر

شپش انسان مختص بدن انسانه و حیوانات خانگی میزبانش نیستن. اما احتمالش هست که حیوانات خانگی برای مدت بیشتری باعث زنده موندن شپش انسان بشن.

متاسفانه در حال حاضر به خاطر نگهداری سگ و گربه در خیلی از خونه ها، شیوع شپش بین کودکان خیلی بیشتر شده

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی چطور بوده؟ الان بازم هس؟ چسبیده ب مو با ناخن کنده میشه 

ن نیس مث شما ک میگی هر ماهی شاید یکی یا دوتا نهایت ب ساقه مو ک وصله ب ریشه چسبیده ب سختی و با ناخن جداش کردم و شبیه یه قطره کوچولو بود با تعریف های بقزه فهمیدم ک احتمالا رشک بوده ولی تا ب حال شپشی ندیدم و همون رشکم نهایت ماهی یکبار یک دونه بوده همشو با دقت گشتم چون موهای دخترم تقریبا بور و طلایی و کم پشته هنوز خیلی مو نداره وقتی شیر میخوره با دقت نگاه میکنم نیست فقط یکی بود

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خیلی نگرانم خدا کنه تموم بشه 

حواست باشه انشالله که چیزی نیست 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟