2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا 

اینک شاهد موجی از توهین فحش تهمت و افترا خواهیم بود و سپس تعطیل شدن تاپیک

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

همه کشورا مهاجراشون تحصیل کرده و مخ ان که رفتن اونجا رو آباد کنن اونوقت کشور ما مهاجراش یه مشت افغانی دزد شغل و نون مردممونه که باعث میشن خیلی از کارگرای خودمون اخراج بشن

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

عجبببب....خب لامصب کشور ما هرچقدم به گند کشیده باشه بهتر از وجود طالبانه شما اگه اینچیزایی که میگینو حالیتون بود الان تو مملکت خودت بودی و با طالبان جونت میجنگیدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

افغانی غارتگر...اخراج باید گردد

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام

بهش بگو عرضه دارید طالبان رو بیرون کنید که بذار یه نفسی بکشید و‌‌زمینه ی  شغلی براتون فراهم کنه تو کشورتون

یه افغانی تمیزکار داریم میگه حتی طالبان نمیذاره خانما فرشبافی کنند  تو خونه و‌نمیذاره دخترا تو سن بالاتر درس بخونند