2777
2789

میگن نمیدونم استاداش یکیه برا دولتی باید کلی پول بدی تا مدرک بدن .. دو برار شهریه ازاد باید هزینه کنی مدرک بگیری.. ینی چی اخه

دانشگاه دولتی هزینه دااااره ینی؟؟؟؟؟؟؟؟

تو شهر تهران بله اکثر اساتید به نام سراسری آزاد هم هستن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آزاد سازی مدرک بسته ب رشته و مقطع باید بین ۵تا ۲۵ میلیون(به ازای هر ترم بدی)

مثلا رشته‌ی روانشناسی مقطع کارشناسی در پایان اگ ۷ ترم رفتی دانشگاه باید حدود ۳۵ میلیون بدی اگ میخوای مدرکتو بدن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خوب دانشگاه آزاد کلان شهرا از یه سری روزانه ها بهتره خوب در کل ...

خود روزانه ها شهریه و اینا نداره ولی بعدا برا آزاد سازی مدرکت باید هزینه پرداخت کنی ، از اون ور رشته های علوم پزشکی مثلا طرح دارن بنا به مناطق فرق میکنه باز و کمتر و بیشتر داره ، باید یه بخشیشو اگه مدرکت آزاد بشه باید پرداخت کنی ولی آزاد و شهریه پردازا این مسئله رو ندارن ،پولتو میدی دو سال طرح میری (فقط علوم پزشکی ) و تمام ، از این بابت خوبه ، خودمم آزاد تهران و چند تا از شهرای خوب رو شهریه پردازاشون رو اولویت دادم بر روزانه ی دانشگاه های تیپ دو و سه با اینکه قبول میشم اونجا ها رو ..

خوب دانشگاه آزاد کلان شهرا از یه سری روزانه ها بهتره خوب در کل ... خود روزانه ها شهریه و اینا نداره ...

ی سوال ازاد سازی مدرک واسه چیه؟ همه باید انجام بدن؟؟

ازاد سازی مدرک برا چیه؟؟ همه باید انجام بدن؟

ب درد مهاجرت میخوره

ن عزیزم هر کی لازمش باشه انجام میده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ی سوال ازاد سازی مدرک واسه چیه؟ همه باید انجام بدن؟؟

آزاد سازی برا مهاجرت هست (نمیدونم برا دیگه چیا هست )، اگه اینجا کار بکنی که نیازی نیست ، در کل یه چیز شخصیه این مسئله ، من خودم مثلا معلوم نیست که بعدا چه کار کنم شاید اینجا بمونم ولی اگه یه درصدم احتمال دادم که قراره برم ، برا این مورد میخواستم خیالمو راحت کنم ،شاید اگه ۱۸ سالم بود این دغدغه رو نداشتم و با خیال راحت همون دولتی رو میزدم 

آزاد سازی برا مهاجرت هست (نمیدونم برا دیگه چیا هست )، اگه اینجا کار بکنی که نیازی نیست ، در کل یه چی ...

اهاا ممنون

الان چن سالتونه؟ تازه کنکوور دادین یا دانشگاه میرین