توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 عنوان اگه شوهرتون بگه.. 197 بازدید | 9 پست اگه شوهرتون بگه شما بهش بی توجهی میکنید و هیچ احساسی بهش ندارینچجوری ثابت میکنین که اینجوری نیست؟ آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری 1402/06/07 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روغن_کرچک عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 4681 احساسات ثابت کردنی نیست حتی اگر مثال بزنی بگی فلانجا بهت فلان محبت رو کردم طرف درمیاد میگه داری منت میذاری سرم.... من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 احساسات ثابت کردنی نیست حتی اگر مثال بزنی بگی فلانجا بهت فلان محبت رو کردم طرف ... پس چیکار کنم که اینجوری فکر نکنهاذیت میشم با این حرفاش آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
پریبابونه عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 649 ببین چی بیشتر براش مهمه همونطور رفتار کن اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 ببین چی بیشتر براش مهمه همونطور رفتار کن هم خجالتیه هه میگه جلو بقیه بهم توجه کن آخه من جلو بابا مامان خودم یا اون بپرم ماچش کنم؟خجالت میکشم خب آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
پریبابونه عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 649 نه مثلا بهش توجه کن بگو چای میخوای برات بیارم میوه میخوای مثلا علی کنترل تلویزیون میخوای وقتی میدونی برنامه مورد علاقه میخواد پخش شه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پریبابونه عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 649 یا مثلاً تو جمع دارن در مورد یه موضوعی صحبت میکنن بگو علی نظر تو چیه یا تو هم اینطور فکر میکنی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 یا مثلاً تو جمع دارن در مورد یه موضوعی صحبت میکنن بگو علی نظر تو چیه یا تو هم اینطور فکر میک ... مرسی💕 آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
روغن_کرچک عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 4681 احساسات ثابت کردنی نیست حتی اگر مثال بزنی بگی فلانجا بهت فلان محبت رو کردم طرف درمیاد میگه داری منت میذاری سرم.... من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
روغن_کرچک عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 4681 پس چیکار کنم که اینجوری فکر نکنه اذیت میشم با این حرفاش ببین چجوری میشه بهش ثابت کرد مثلا بعضی ها با یه غذای خوب خوردن حس محبت دریافت میکنن بعضی ها با لمس شدن بعضی ها با حرف شنیدن.... من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"